Connect with us

technokrata

Még mindig nem elég olcsó: Európában az Android One

Karbonn Sparkle V

Dotkom

Még mindig nem elég olcsó: Európában az Android One

Az angol Amazonon már megvásárolható az Android One csoportba tartozó Karbonn Sparkle V.

Mivel az olcsóbb androidos készülékek szinte sose kapják meg a Google legfrissebb szoftverét, a keresőóriás az Android One programmal szeretné orvosolni a problémát.

Ennek lényege, hogy a programban résztvevő készülékek megfizethetőek legyenek, és mégis élvezhessék a legújabb Android frissítéseket. Eddig a Micromax Canvas A1, a Spice Dream UNO és a Karbonn Sparkle V mobilokat ismerhettük meg ide kapcsolódóan, azonban ezek csak Indiában voltak elérhetőek. A hírek szerint a minap az Egyesült Királyságba érkezett a Sparkle V, de közel sem oly megfizethető, mint reméltük.

Az Amazon UK oldalán 50 500 Ft-ért lehet a miénk a belépő kategóriájú készülék, mely valóban minimális teljesítményt nyújt. Ez alig 10 fonttal kevesebb, mint a sokkal erősebb Moto G. A három Android One telefon ugyanazon specifikációkat tudhatja magának: 4,5 inches 480 × 854-es kijelző, 5 MP-es fő és 2 MP-es előlapi kamera, 1,3 GHz-es négymagos processzor, 1 GB RAM, 4 GB belső tárhelyet és 1700 mAh akkumulátor. Ezek mellett csak a külsőleg vannak eltérések.

Ha az árban nem lesz változás, sajnos céltalan lesz Európában a Google ezen szándéka, és nem lesz megoldás a friss belépő kategóriájú telefonok megvalósulására.

Karbonn Sparkle VSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin