Connect with us

technokrata

Új modulokkal bővült a NEPTUN

Dotkom

Új modulokkal bővült a NEPTUN

Új modulokat dobtak piacra a Neptun Egységes Tanulmányi rendszerhez. Az SDA Informatikai Zrt. és az SAP Hungary Kft. közös fejlesztéseinek köszönhetően a Neptun képes a kancelláriarendszer működésének teljeskörű támogatására a felsőoktatási intézményekben.

A három új modul célja, hogy olyan komplex, integrált menedzsment megoldást valósítson meg, amely a tanulmányi rendszer mellett alkalmas a gazdálkodási, a HR, és a vezetői információs folyamatokat egységes informatikai keretben kezelni.

Segítségükkel egyszerűbbé válik például a hallgatói önköltségszámítás, a pénzügyi keretfelhasználás tervezése, ellenőrzése, a nagy mennyiségű részletes adatból származó döntéstámogatás, az intézményekben lévő számtalan mutatószám ellenőrzése is.

Hatékonyabbá válik az egyetemek, főiskolák működtetése

Az új modulok létrehozását intézményi és szabályozói változások egyaránt indokolták. A Neptun rendszerhez fejlesztett SAP platformú új modulok biztosítják a menedzserszemléletet, az átláthatóság növekvő igényének, az államháztartási törvénynek való megfelelőséget.

Az SDA Zrt. fejlesztette Neptun Egységes Tanulmányi Rendszert 40 hazai felsőoktatási intézmény használja, főként tanulmányi adminisztrációs feladatok, és a hozzájuk kapcsolódó pénzügyek kezelésére.

A felsőoktatási piacon az SAP sem ismeretlen szereplő. Üzleti szoftverei több magyar egyetem gazdálkodását segítik, és tíz intézményben oktatják az SAP szoftverek használatát. Felsőoktatási programjába (University Alliances) a legutóbbi hónapokban a Debreceni Egyetem és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola csatlakozott.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin