Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Toshiba új kijelzője megreformálja a plakátokat

Dotkom

A Toshiba új kijelzője megreformálja a plakátokat

A Toshiba Europe GmbH bejelentette TD-E-sorozatú digitális kijelzőit, melyek akár az egész munkanap folyamán – kereskedelmi környezetben elhelyezve – képesek az ügyfelek figyelmét felkelteni. A Full HD 1080p felbontású és 178°-os betekintési szögű TD-E kiváló minőségű megjelenítést garantál. A többféle csatlakozó, valamint az álló és fekvő felfüggesztési lehetőség révén a kijelző számos környezetben, még egy forgalmas bevásárlóközpontban vagy egy irodai tárgyalóban történő használatot is lehetővé tesz.

Nagy hatású megjelenítés

A gazdaságosan üzemeltethető, masszív és tartós digitális kijelzők egyre nagyobb szerepet kapnak sok vállalkozás tevékenységében. A TD-E-sorozatú eszközöket úgy tervezték, hogy probléma nélkül működjenek akár napi 16 órán át a hét minden napján, így a Full HD 1080p felbontású, LED háttérvilágítású kijelzőn kristálytisztán és folyamatosan, akár a munkanap teljes ideje alatt hasznos információkat, híreket tudnak közvetíteni a vásárlók részére.

A TD-E széria tagjai kiváló fényerejüknek köszönhetően jobb láthatóságot biztosítanak, így a nézőkre nagyobb hatást gyakorolnak. A 178°-os betekintési szög lehetővé teszi, hogy a kijelző környezetében a megjelenített tartalom többféle szögből is kiválóan olvasható legyen. További előnyt jelent, hogy az eszköz függőleges és vízszintes helyzetben egyaránt rögzíthető, így a rendelkezésre álló hely maradéktalanul kihasználható.

Egyszerű csatlakozás és vezérlés

A TD-E-sorozatú kijelzőket számos csatlakozási lehetőséggel látták el, így különböző formátumban tárolt tartalmak megjelenítésére alkalmas, ráadásul a vezérlése is egyszerű. A beépített RS-232 port segítségével a készülék be- és kikapcsolását, valamint egyéb beállításait egy központból vezéreljük, így az eszköz csúcsidőn kívül egyszerűen kikapcsolható, ezáltal rengeteg energia takarítható meg. Több eszköz távoli vezérlésével azok felhasználókra gyakorolt hatása optimalizálható, a megjelenített üzenet a lehető legjobban juthat el a célközönséghez.

A TD-E-sorozat tagjait OPS (Open Pluggable Specification) bővítőhellyel is ellátták, ezzel a digitális kijelzőkhöz fejlesztett eszközök és alkalmazások még intelligensebbek és biztonságosabbak lehetnek. Az OPS lehetővé teszi továbbá, hogy a Toshiba által ajánlott, OPS-kompatibilis egységet közvetlenül a készülék hátoldalára rögzítsük. Ennek köszönhetően kábelek használata és bonyolult struktúra felépítése nélkül a digitális kijelzők telepítése és karbantartása rendkívül egyszerű.

Vékony, mégis erős

A TD-E masszív, fém készülékháza, karcsú kialakítása, vékony kerete és matt fekete bevonata révén rendkívül tetszetős, illetve masszív. A stílusos és egyben tartós dizájn kombinációja garantálja, hogy az eszköz kereskedelmi használatra ideális legyen.

A 40 hüvelykes (102 cm) TD-E401 és az 50 hüvelykes (127 cm) TD-E501 már jelenleg is elérhetők Európában. A TD-E-sorozat kínálata 2015 első negyedévében 32 hüvelykes (80 cm) és 65 hüvelykes (165 cm) modellel bővül.

TD-E-sorozat:

– Kijelző: Full HD (1920 x 1080), 16:9, Edge LED kijelző, 178o betekintési szög
– Képméret: akár 65 hüvelyk (165 cm)
– Fényerősség: 40” (102 cm) – 450 cd/m2, 50” (127 cm) – 500 cd/m2
– Keret szélessége: 40” (102 cm) – 8,5 mm (12,5 mm lent), 50” (127 cm) – 12 mm (15 mm lent)
– OPS bővítőhely
– Kiegészítők – Az ajánlott kiegészítők között kedvező árú Android OPS eszköz is szerepel.
– Tükröződésmentes bevonat
– Bemenetek: 1 x RS-232, 1 x HDMI, 1 x mini audió jack, 1 x VGA, analóg D-SUB
– Tömeg: 40” (102 cm) – 14 kg, 50” (127 cm) – 22 kg



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés