Connect with us

Hirdetés

technokrata

Le az egerekkel! Megérkezett a Flow

Dotkom

Le az egerekkel! Megérkezett a Flow

A Flow Indiegogo projekt egy egészen új dimenzióját hozza el a számítógépes perifériáknak.

Egy új Indiegogo projekt van a láthatáron, melynek köszönhetően talán búcsút inthetünk évtizedek óta használt egereinknek.

A Flow egy olyan apró eszköz, mely érintőfelülettel, mozgásérzékelővel és egy görgethető gyűrűvel készül meghódítani a világot, és egy új alternatív perifériaként belépni életünkbe. A készülék közel 30 alkalmazást támogat már, ide tartozik a Final Cut Pro X, a Photoshop, a Premiere, a SoundCloud, a Spotify és természetesen a YouTube (ez persze bővülhet a jövőben, ha elterjed az eszköz).

A mozdulatokat és az interakciókat hozzárendelhetjük leggyakrabban használt eseményünkhöz, így egy zeneszám átugrásához elég csak elsuhintanunk az eszköz felett.

A Flow természetesen vezeték nélkül csatlakozik gépeinkhez, és ehhez Bluetooth-t használ. Ha nem is hagyunk fel az egérhasználattal, a Flow kiválóan egészíthetni ki számítógépen végzett munkánkat, például videóvágás során. Sajnos a projekten keresztül már csak a 100 dolláros csomag érhető el, de ha felkeltette érdeklődésünket a készülék, mindenképpen látogassunk el a hivatalos Indiegogo oldalára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés