Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ünnepi jókívánságok szélessávon innen és túl

Dotkom

Ünnepi jókívánságok szélessávon innen és túl

Karácsonyi ajánlattal rukkolt elő az Invitel.

Az ünnepek idején általában a szokásosnál is jobban odafigyelünk szeretteinkre, és még azokat a rokonokat és barátokat is megkeressük jókívánságainkkal, akikkel évközben kevesebbet tudunk együtt lenni. Ma már rengeteg különféle módon eljuttathatjuk kedves üzeneteinket a címzettekhez, a hagyományos képeslapoktól kezdve a videoüzenetig. Az Invitel felmérése szerint egyre többen választják a legmodernebb, online eszközöket, ugyanakkor a közeli hozzátartozóknak még mindig főként telefonon, illetve személyesen kívánunk kellemes ünnepeket. Akár telefonon, akár interneten vennénk fel a kapcsolatot a családtagokkal, az Invitel új ajánlatával mindezt most kedvezményes feltételek mellett tehetjük meg.

Hagyományos és modern, kéz a kézben


Az Invitel – ügyfelei körében nemrégiben végzett – felmérése szerint a postai úton feladott üdvözlőkártyákat még mindig sokan használják, de egyre nagyobb teret nyernek a modernebb eszközök is. Papíralapú képeslapot a megkérdezettek 40 százaléka küld, míg az e-mailt közel 20 százalékuk, az sms-t pedig több mint 30 százalékuk veszi igénybe a karácsonyi üdvözletek elküldéséhez. A 35 év alatti korosztály 50 százaléka az interneten keresztül üdvözli ismerőseit, ugyanakkor töretlen népszerűségnek örvend a telefon és a személyes látogatás. Korcsoporttól függetlenül a megkérdezettek több mint 80 százaléka hívja fel közelebbi szeretteit az ünnepek alkalmából, és közel ugyanennyien keresik fel a rokonokat, barátokat. 

Man using internet_Internet-630pxx0

Karácsonyi köszöntő az Invitellel


Az Invitel ajánlatával kedvezményesen juttathatjuk el szeretteinkhez karácsonyi üzenetünket: a vállalat egyszeri bruttó 10.000 forintot elenged minden új lakossági ügyfél havi díjából, aki most fizet elő a tévé-, internet- és telefonszolgáltatások közül kettőre vagy mindháromra Invilág csomagban, kétéves szerződéssel. A csomagokhoz további kipróbálható kiegészítők is tartoznak, így az új előfizetők 90 napig díjmentesen próbálhatják ki az Invitel legújabb tematikus tévés minicsomagjainak egyikét és egy vírusvédelmi szolgáltatást is. 

Különleges üdvözlet egy gombnyomásra


A vállalat ünnepi ajánlataival játékos formában, személyesen is lehetőség van megismerkedni az alábbi időpontokban és helyszíneken, ahol az Invitel hóemberével is fotózkodhatunk, és az így készült, egyedi szöveggel ellátott e-képeslapot azonnal továbbíthatjuk is a kívánt személynek.

* november 19., Hajdúböszörmény – Arany János u. és Kossuth Lajos u. sarka (DM mellett)
* november 20., Balmazújváros – Dózsa György u. 5-7. (posta hátsó parkolója)
* november 22., Dunakeszi – Casalgrande tér
* november 26., Kalocsa – Szent István király út 42. (sétálóutca)
* november 27-28., Vác – Március 15. tér (szökőkút mellett)
* december 3-4., Baja – Apponyi u. és Eötvös József u. sarka
* december 5-6., Kecskemét – Főtér (Téli Fesztivál)
* december 10-11., Esztergom – Vörösmarty u. 2. (Szamos cukrászda előtt)
* december 12., Makó – Deák Ferenc u. 21 (Coop előtti parkoló)



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés