Connect with us

technokrata

Megérkeztek az új Sharp monitorok

Dotkom

Megérkeztek az új Sharp monitorok

A PN-Y sorozat oldalvilágítású LED monitorjai elérhetővé teszik minden vállalkozás számára a problémamentes digitális signage megoldásokat.

A Sharp ma bejelentette, hogy az új PN-Y sorozatú, beépített USB média lejátszóval rendelkező oldalvilágítású LED monitorjai már egész Európában megvásárolhatók. A megjelenítők képesek az “automatikus lejátszás” listájukba rendezett videókat és képeket lejátszani hálózathoz való csatlakoztatás nélkül, ideális megoldást kínálva így az egyszerű és problémamentes signage alkalmazásokhoz. A PN-Y sorozat könnyen kezelhető, szilárd és megfizethető készülékei négy méretben kaphatók, 32″-től 55″-ig terjedő képátlóval.

Michael Bailly, a Sharp Europe Visual Solutions európai termékfejlesztési és marketing igazgatója elmondta: “Az új piaci keresletre válaszul egyszerűbb, megfizethetőbb és megbízható signage megoldásokat kínálunk kiváló minőségben és megbízható professzionális megjelenítőkkel, amelyek nem igényelnek semmilyen műszaki támogatást üzemeltetésükhöz. A Sharp a TFT technológia és a nagyméretű képernyők terén szerzett sokéves tapasztalatáról és szakértelméről híres. Ismereteinket és tapasztalatainkat arra használjuk fel, hogy a digital signage kínálta előnyöket minden vállalkozás számára elérhető közelségbe hozzuk. Tudjuk, hogy a PN-Y sorozat modelljei jó szolgálatot tesznek mindenhol, az informatikai támogatást nélkülöző független kis boltoktól egészen a signage eszközöket használó nagy vállalatokig vagy múzeumokig.”

A PN-Y sorozat készülékei 55″ (PN-Y555), 47″ (PN-Y475), 42″ (PN-Y425) és 32″ (PN-Y325) méretben érhetők el, és magukban foglalnak számos PC és videó csatlakozót, köztük HDMI, DV-I és D-Sub csatlakozókat. A DV-I kimenet révén a felhasználók akár sorosan össze is köthetnek öt megjelenítőt, és egyetlen forrásból jeleníthetnek meg tartalmat egymással párhuzamosan.

Minden modell Full HD (1920 x 1080) felbontással, magas fényerővel és kontraszttal rendelkezik, így biztosítva kiváló képminőséget. A vékony LED-es háttérvilágítású monitorok – tükröződés gátló bevonattal – figyelemre méltó színminőséget és egységességet nyújtanak, akár széles betekintési szög esetén is, bármilyen professzionális felhasználási környezetben.

A hangsúlyt a megjelenített tartalomra helyezve, a PN-Y sorozat készülékei robusztus, mégis stílusosan kialakított megjelenítők vékony kerettel. A kijelzők rendkívül tartósak és hosszú ideig működtethetők álló vagy fekvő tájolású telepítéssel (akár folyamatos, 24/7 üzemben a 32″-es modell esetében) a hőmérséklet-érzékelővel felszerelt pormentes hűtési rendszernek köszönhetően.

A PN-Y kijelzők egyszerűen integrálhatók nagyobb signage alkalmazásokba. A sorozat modelljeit a  rendszerintegrációt szem előtt tartva tervezték; a sokféle bemeneti csatlakozó, a teljes LAN és RS232C távoli vezérelhetőség, és a számos professzionális szolgáltatás, köztük az osztott képernyő funkció, a kijelző klónozás és a beépített hangszórók együttesen teszik a készülékeket egyszerűen beállíthatóvá.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin