Connect with us

Hirdetés

technokrata

A UNIT4 a cloud szolgáltatásaira fókuszál

Dotkom

A UNIT4 a cloud szolgáltatásaira fókuszál

A változáskövető üzleti szoftvereket szállító UNIT4 bejelentette, hogy cloud bevételei az idei év első felében 40%-kal meghaladták az – egyébként ugyancsak növekvő – licensz árbevételeit. A lendületes növekedés támogatása érdekében a UNIT4 jelentősen megnöveli az innovációra fordítható kapacitásait azáltal, hogy megkétszerezi az Agresso ERP platform K+F erőforrásait.

Modernizációs törekvéseik keretében és az ügyfelek számára nyújtott minőségi szolgáltatások érdekében a vállalatok a világ minden táján igyekeznek minél szélesebb körben alkalmazni a 4 legfontosabb technológiai trend, a Közösségi, a Mobil, az Üzleti Analitikai és a Cloud technológiák jegyében született megoldásokat. E trendek tükrében a UNIT4 már jelentős beruházásokat hajtott végre azért, hogy megalkothassa újgenerációs üzleti szoftvereit – ennek legfrissebb példája az Agresso ERP rendszer legújabb verziója – és újabb innovációs megoldásokkal ruházza fel a FinancialForce.com-ot, a Salesforce1 platform vezető Cloud ERP megoldását.

A korábbi sikerekre alapozva a UNIT4 megnöveli az újgenerációs ERP megoldások fejlesztésére fordítható K+F kapacitásait annak érdekében, hogy képes legyen pontosan előre jelezni és kielégíteni a vállalati szoftverfelhasználók igényeit és kiterjessze iparág-specifikus szoftveres szolgáltatásainak körét többek között az oktatás, a szakértői szolgáltatások, a non-profit, a nagykereskedelem, a számvitel/könyvelés és a közszolgáltató szektorokra is.

A UNIT4 az Agresso termékcsoport K+F kapacitásának bővítését a következő két éven belül kívánja megvalósítani. Az Agresso rendszer már jól bevált képességeit – úgy mint hatékony változáskövetés, gazdag felhasználói élmény és a rugalmas szoftverelérési opciók (nyilvános, privát és hibrid típusú cloud) – kiterjesztik majd a UNIT4 teljes termékportfóliójára.

A kibővített fejlesztői kapacitások központjai a lengyelországi, Wroclaw-ban és a spanyolországi Granada-ban lesznek, ahol már jelenleg is több mint 150 fő fejlesztő dolgozik a UNIT4-nak. A UNIT4 norvégiai K+F csapatai továbbra is az Agresso rendszer innovációs és architekturális fejlesztésén dolgoznak majd.

„A vállalati szoftverpiac történelmi fordulópont előtt áll” – mondta José Duarte, a UNIT4 Vezérigazgatója. „Új technológiák és üzleti modellek jelentek meg, amelyek meghatározzák, kik maradhatnak az élen a jövő üzleti szoftverpiacán. Jelenlegi és jövőbeli fejlesztéseink jelzik elhivatottságunkat aziránt, hogy erős alapokon nyugvó jövőt biztosíthassunk ügyfeleinknek, partnereinknek és munkatársainknak. Jelenlegi sikereinkre alapozva még erőteljesebb invesztíciókat hajtunk végre az innováció és a K+F területén. Lengyelország és Spanyolország jól méretezhető forrását jelentik a tehetséges munkaerőknek, akikre nyugodtan alapozhatjuk meglévő, bevált fejlesztési tevékenységünk és folyamataink jövőjét.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés