Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elérte az 50 ezret az Invitel IPTV előfizetők száma

Dotkom

Elérte az 50 ezret az Invitel IPTV előfizetők száma

Fontos mérföldkőhöz érkezett az Invitel internetalapú televíziószolgáltatása (IPTV), az előfizetők száma júliusban elérte az 50 ezret. A vállalat meglepetéssel is kedveskedett 50 ezredik IPTV ügyfelének, a békéscsabai lakos egy 1 évre szóló díjmentes Invitel csomag előfizetést kapott ajándékba a társaságtól.

„Az Invitel 2008 júniusában indította el IPTV-szolgáltatását. A hat évvel ezelőtti indulás óta folyamatosan emelkedik az előfizetőink száma, és az ügyfeleink visszajelzései azt mutatják, hogy népszerű ez a fajta televíziózás. A megoldás legkedveltebb kényelmi funkciói közé tartozik a digitális műsorújság, a műsorok rögzítésének lehetősége, illetve a bármikor megállítható, majd folytatható adás. Örömmel tapasztaljuk továbbá, hogy egyre többen használják az elektronikus műsorkölcsönzést biztosító Videotékát is” – mondta el Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója.

A dinamikusan növekvő IPTV-ügyfélbázis július végén 50 ezer főt számlált. A szolgáltatás 50 ezredik előfizetője a békéscsabai Mihálik Antal, akinek a vállalat regionális értékesítési vezetője, Szoboszlainé Buvár Krisztina személyesen gratulált az Invitel szolgáltatásait játékos, interaktív formában bemutató hét végi Invilág nappali kitelepülés keretében. A szerencsés ügyfél egy évig havidíj-mentesen veheti igénybe Invilág díjcsomag előfizetését, amely közel 60 ezer forint értékű ajándékot jelent, és különféle kedvezményes kiegészítő szolgáltatásokat is tartalmaz.

Az 50 ezredik IPTV-előfizetőt Békéscsabán lepte meg a társaság egy 12 hónapra szóló havidíj-mentességet nyújtó ajándékkal.

Az előfizető a 38 tévé- és rádiócsatornát tartalmazó IPTV Alap csomagon felül az Invitel legújabb, 90 napig díjmentesen kipróbálható tematikus minicsomagjai közül is választott egyet, hogy igényeinek megfelelően bővítse a csatornakínálatot. Mihálik Antal a televíziós elemen túl telefon-, és internetszolgáltatást is megrendelt, amely utóbbihoz 3 hónapig díjmentes vírusvédelmi szolgáltatás is kapcsolódik. Az általa választott, három szolgáltatást egyesítő Invilág S csomagban olyan extrák is megtalálhatóak, mint az Invitel hálózatban percdíj-mentességet biztosító Start Plusz telefonos kiegészítő vagy a kiváló minőségű digitális tévézéshez elengedhetetlen vevőegység.

Az IPTV új szintre emeli a tévézés élményét, hiszen nem a felhasználónak kell alkalmazkodnia a tévéműsorokhoz, hanem azokat igazíthatja egyéni elvárásaihoz, időbeosztásához. Egyes adások bármikor rögzíthetők vagy megállíthatók, így a tévénézők nem maradnak le semmiről. A legizgalmasabb pillanatokat pedig akár többször is visszanézhetik. Az internetalapú technológiának köszönhetően az előfizetők kristálytiszta képminőségben, kiváló hanghatással kísérve élvezhetik a tévéműsorokat. Az IPTV egyúttal kényelmesebbé is teszi az életet. Az elektronikus műsorújságban a tévéprogramokkal kapcsolatos összes információ egy gombnyomásra elérhető. Az új technológia ezen kívül a nyelvtanulásban is segítséget nyújthat, mivel a többnyelvű adások esetében egyre több műsornál választható ki az adás nyelve.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés