Connect with us

Hirdetés

technokrata

Épületfelügyeleti szoftverek: Piacvezető a Schneider Electric

Dotkom

Épületfelügyeleti szoftverek: Piacvezető a Schneider Electric

A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője bejelentette, hogy a Verdantix független elemző vállalat 2014-es, épületfelügyeleti energiamenedzsment platformokat vizsgáló Green Quadrant® Building Energy Management Software jelentésében a legjobbak közé sorolta a Schneider Electric megoldásait.

A vállalat a piacképesség szerint is a legmagasabb besorolást kapta olyan tényezők összesített értékelése alapján, mint a piaci célkitűzések, a fenntarthatóság, a termékstratégia és -struktúra, a projektmegvalósítás és a hozzáadott érték, illetve a vállalati erőforrások és kapcsolatok.

A jelentés útmutatóul szolgál a felsővezetők és döntéshozók, például a pénzügyi igazgatók, az energiafelhasználásért, a létesítményekért és a beszerzésért felelős vezetők számára. Segítséget nyújt a banki és egészségügyi szektorban működő, üzleti, szállodaipari és szabadidős szolgáltatóknak, biztosítási társaságoknak, média- és kereskedelmi vállalatoknak olyan szoftverszolgáltató kiválasztásában, amelynek segítségével kezelhetik vállalkozásaik energiaellátását, -fogyasztását és -költségeiket, legyen szó csekély környezeti hatású kisvállalkozásokról vagy nemzetközi nagyvállalatokról.

A különböző szervezetek energiagazdálkodási stratégiáinak továbbfejlesztéséhez járulnak hozzá a Schneider Electric épületek energiamenedzsment-optimalizálását szolgáló platformjai. Alkalmazásukkal felügyelhető az energiabeszerzés, áttekinthetően kezelhetők a közműszámlák, elkészíthetők a szén-dioxid-kibocsátással és az energiafogyasztással kapcsolatos jelentések, és csökkenthető a teljes energiaköltség.

26725

A Verdantix jelentése az alábbi szoftvermegoldásokat vizsgálta:

  • A StruxureWare Resource Advisor egy olyan átfogó szolgáltatásként kínált szoftveres (SaaS) platform, amely egyszerű hozzáférést biztosít a teljes vállalatra vonatkozó szén-dioxid-, energia- és egyéb erőforrásadatokhoz, jelentésekhez és összegzésekhez a hatékony energiagazdálkodás és fenntartható stratégiák kialakítása érdekében.
  • A StruxureWare™ Building Operation egy a SmartStruxure megoldás részét képező alkalmazás, mely lehetővé teszi az energia-, a világítás-, a tűzvédelmi és az épületgépészeti rendszerek megfigyelését, vezérlését és kezelését, az energiahasználat optimalizálása, a fogyasztás csökkentése és a környezetvédelem érdekében.
  • A StruxureWare™ Energy Operation egy felhőalapú SaaS-eszköz, amely energiafogyasztásra vonatkozó adatokat gyűjt, hogy a vállalatok optimalizálni tudják azt, és így csökkentsék a működési költségeiket.

„A StruxureWare épületfelügyeleti szoftvercsalád szolgáltatásai, funkciói és kezelhetősége világszínvonalúak. Ezt jól mutatja, hogy a Schneider Electric továbbra is vezető szerepet tölt be az energiamenedzsment és a fenntarthatóság terén” – mondta Matthew Heffley, a Verdantix iparági elemzője.

„Az, hogy a Verdantix jelentése vezető pozícióba sorolt minket, igazolja a Schneider Electric energiamenedzsment és fenntarthatósági megoldásokkal kapcsolatos befektetéseit. Célunk többek közt, hogy megoldásainkkal és eszközeinkkel ügyfeleink növelni tudják üzleti teljesítményüket” – mondta Steve Wilhite, a Schneider Electric energia- és fenntarthatósági szolgáltatásaiért felelős részlegének alelnöke.

További információért arról, hogy a SmartStruxure megoldás hogyan teheti időtállóvá a létesítményeket, és hogyan járul hozzá a hatékonyabb és fenntarthatóbb világ megteremtéséhez, keresse fel a http://www.schneider-electric.com/smartstruxure oldalt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés