Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új korszakot nyit a Sanoma a hazai e-kereskedelemben

Dotkom

Új korszakot nyit a Sanoma a hazai e-kereskedelemben

Magyarország második legnagyobb médiavállalata, a Sanoma Media Budapest Zrt. egyedülálló stratégiával segíti mostantól a hazai e-kereskedelem fejlődését.

A vállalat változatos portfóliójával havonta közel 5 millió magyar fogyasztót ér el. Az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító oldalon eddig több mint 2500 hazai webáruház regisztrált, azzal a céllal, hogy vásárlásra kész és jól informált felhasználókat tereljen saját internetes üzletébe.
Az Olcsóbbat.hu elemzői, a vásárlók viselkedésének feltárása mellett ma már a webáruházak igényeit és lehetőségeit is egyre pontosabban le tudják írni. Az elmúlt hónapokban olyan új szolgáltatást tett elérhetővé a Sanoma az Olcsóbbat.hu partnerei számára, mely alapjaiban terjeszti ki a webáruházak lehetőségeit. A jövőben új, integrált online marketing megoldásokkal szolgálják ki a regisztrált webshopokat.
Az Olcsóbbat.hu eddigi egyik legismertebb versenyelőnye a hátterében rejlett: a Sanoma teljes online portfóliójával olyan vásárlókat érhet el a regisztrált webáruház, akiket más csatornán nem tudna. A jövőben, az új integrált online marketing megoldásoknak köszönhetően, a hazai piacon teljesen egyedi lehetőségeket kapnak az internetes boltok.
Az új rendszerben a hazai webshopok könnyen és költséghatékonyan használhatják az vállalat e-mail üzletági és az AdBox szolgáltatásait.

olcsobbat

A Sanoma Media e-mail üzletága, mely nemrég azzal a céllal alakult, hogy összefogja a Sanomán belüli eDM adatbázisokat, egy egységes hirdetési csatornát kínálva ezzel a hirdetőinek. A rendszer egy piac- és versenyképes csatornát biztosít, melynek része aCitromail.hu több mint 2 millió felhasználója, a Segmentad tranzakciókon épített közel 1 milliós adatbázisa, valamint a Sanoma vezető termékeinek (Nők Lapja Cafe, Startlap, stb.) feliratkozói állománya.

Az AdBox Affiliate Program egy új online hirdetési rendszer, amely lehetőséget biztosít a webáruházak számára, hogy a Sanoma széleskörű médiapartner-hálózatának segítségével népszerűsítsék ajánlataikat és teljesítmény alapú hirdetési megoldásokkal sokszorozzák meg megtérülő online megjelenési felületeiket.

Mostantól az Olcsóbbat.hu aktív partnerei nagy kedvezménnyel vehetik igénybe az e-mail üzletág szolgáltatásait, az AdBox rendszerében pedig sem regisztrációs, sem havi díjat nem kell fizetniük, ráadásul további kedvezményt kapnak a fizetendő jutalékból is.

„Az Olcsóbbat.hu aktív partnerei a hazai piacon hatalmas előnyre tehetnek szert azzal, hogy a már bizonyítottan hasznos ár-összehasonlító portál mellett pár kattintással hozzáférhetnek a régió egyik legjobb e-mail marketing adatbázisához. Emellett pontosan szűrhető és biztosan megtérülő display hirdetéseket futtathatnak anélkül, hogy egyenként meg kelljen állapodniuk az oldalakkal. Ilyen integrált online marketinges szolgáltatást még senki sem nyújtott Magyarországon a webáruházak számára” – mondta Rácz István, a Sanoma Budapest Zrt. digitális marketingvezetője.

A kibővült szolgáltatási lehetőségeket az Olcsóbbat.hu partnerei könnyen kihasználhatják, hiszen a rendszerek kezelése pár perc alatt megtanulható. „Ezentúl az Olcsóbbat.hu partnerei nem kizárólag az ár-összehasonlító oldal szolgáltatásait használhatják ki, hanem számtalan új csatornán keresztül értékes vásárlói kattintásokat gyűjthetnek” – tette hozzá Jenei Péter a Sanoma Media Budapest Zrt. e-kereskedelmi portfólió-vezetője.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés