Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG L SeriesII készülékei is megkapják a KNOCKon funkciót

Dotkom

Az LG L SeriesII készülékei is megkapják a KNOCKon funkciót

Ezentúl az LG Optimus L1II, L3II, L4II, L5II és az L7II okostelefonjain is alapfunkció a KNOCKon.

Az LG Electronics (LG) a G2-nél debütált, az okostelefon be- és kikapcsolására használatos KNOCKon funkcióját mostantól elérhetővé teszi az L SeriesII termékcsalád készülékein is. Megjelenése óta a KNOCKon kiváló visszajelzéseket kapott, így a csúcskategóriánál már ismert funkciót megkapják az L SeriesII termékcsaládkészülékei is, úgy mint az LG Optimus L1II, L3II, L4II, L5II és az L7II. Ezekre azokostelefonokra szoftverfrissítés után automatikusan alapfunkcióként kerül fel a KNOCKon.

A KNOCKon az LG G2 eszközön mutatkozott be, mint az okostelefon be- és kikapcsolásának egyszerű módja (dupla koppintással a kijelzőn), mivel a bekapcsoló gomb a készülék hátuljára került. Ezt követően a KNOCKon a G Pad 8.3 táblagépen is megjelent, majd a G2 hátsó gombelhelyezését megöröklő G Flex hajlított okostelefonba is bekerült. Ez a funkció olyan jó visszajelzéseket kapott, hogy az LG úgy határozott, hogy ezt a csúcskategóriás funkciót a felhasználók szélesebbrétegei számára is elérhetővé teszi, hogy minél többen élvezhessék ezt a kényelmi szolgáltatást. A hazai piacon kapható L SeriesII sorozatának tagjainálszoftverfrissítés után válik alapfunkcióvá aKNOCKon.

LG_KnockON

„Az LG által kifejlesztett KNOCKon kiváló példája annak, mi történik, amikor a mobiltechnológia csúcsmegoldásait felhasználó-központú szemlélettel ötvözzük. Soha senki nem gondolt arra, hogy a bekapcsoló gombon is van mit fejleszteni, amíg mérnökeink elő nem álltak az ötlettel, hogy maga a kijelző is szolgálhatna bekapcsológombként” — mondta el Piro Péter, az LG Electronics magyarországi mobilkommunikációsüzletágának értékesítési vezetője.

A KNOCKon népszerűsítésére az LG Electronics egy memóriajátékra épülő nyereményjátékot  indított, ahol hetente a legjobb eredményt elérő játékos 1 db L SeriesII  készüléket nyer. Játszani a funkció microsite-ján, a http://www.lg.hu/knock/ oldalon lehet.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés