Connect with us

Hirdetés

technokrata

Folytatódik a Vatera megújítása

Dotkom

Folytatódik a Vatera megújítása

A felhasználók igényeihez igazodó ütemben folytatódik a Vatera teljes megújulása.

A felhasználók igényeihez igazodó ütemben folytatja a Vatera a platform megújítását, hogy mindenki örömmel vehesse birtokba a megújult felületet. A legnépszerűbb hazai online piactér októberben elindított béta verziója a korábbi elképzelések szerint április elején véglegesen átvette volna a jelenlegi oldal helyét, de a tömeges megkeresések hatására most mégis több időt kapnak a felhasználók a kívül-belül megújuló platform megismerésére.

A megújuló Vatera oldal indulásakor a felhasználók körében végzett felmérés pozitív eredményeket hozott: mind a vásárlók, mind pedig az eladók örömmel fogadták a modern, letisztult felületet. Ám ahogy egyre közeledett az átállás végleges időpontja, a korábbi kedvező visszacsatolások ellenére a felhasználók tömegesen jelezték, hogy több időre van szükségük az új felület és funkciók megismeréséhez, valamint a terméklapok zökkenőmentes áttöltéséhez. A Vatera februári felmérései szintén alátámasztották, hogy a március végére tervezett végleges átállást túlságosan korainak érzik a vaterázók.

vateralogo

“Semmiképpen nem tartanánk helyénvalónak, ha felhasználóinkra rákényszerítenénk egy olyan határidőt, ami számukra bármilyen szempontból is nehézségeket okoz, ezért úgy döntöttünk, hogy igényeikhez igazodva az átállást lassabb ütemben folytatjuk. A következő időszakban folyamatosan figyelemmel kísérjük a felhasználói tevékenységeket, és az átállás végleges időpontját ez alapján határozzuk majd meg. A felhasználókat természetesen mindenről időben tájékoztatjuk” – mondta  Szanitter Áron, az Allegro Group HU Kft. piacterek üzletág vezetője.

A TeszVesz a Vatera végleges átállásával egy időben foglalja el helyét a piactér megújult oldalán, a Grando platformján található termékeket pedig egészen április végéig töltik át a megújuló Vatera oldalra.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés