Connect with us

Hirdetés

technokrata

A jövő médiaélménye a jövő taxijaiban

Dotkom

A jövő médiaélménye a jövő taxijaiban

Telenor MyTV-vel debütálnak a Budapest Taxi környezetbarát autói.

Az elektronikus médiafogyasztás ma már egyre kevésbé helyhez és időhöz kötött tevékenység, a mobilinternet és az okoseszközök segítségével akár egy taxiút is lehet a szórakozás színtere. A Telenor és a Budapest Taxi együttműködésének keretében a főváros legmodernebb környezetkímélő autóiban a szórakozás új, kötetlen formája élhető át a Telenor innovatív televíziós szolgáltatása, a MyTV révén.

Ma a Budapest Taxi bemutatta „zöld” gépjárműparkjának első darabjait, köztük két elektromos meghajtású Nissan Leafet és egy CNG meghajtású Opel Zafirát. Ezekben az autókban elérhető a Telenor tavaly év végén bevezetett, forradalmi online tévészolgáltatása, a MyTV: az utasok a Telenor által biztosított táblagépeken menet közben is megnézhetik az aktuális sportközvetítéseket vagy a híradót, kedvenc sorozatuk ismétlését, de akár a videótár tartalmai között is böngészhetnek az utazás során, így még több embernek nyílik lehetősége az újdonság kipróbálására.

A Telenor MyTV szolgáltatása rendkívül népszerű, hiszen az okoskészülékeknek és a mobilinternetnek köszönhetően egyre többen néznek videofilmeket és tévéműsorokat mobileszközeiken. A szolgáltatás hátterét a Telenor Hipernet hálózata biztosítja, melynek köszönhetően az előfizetők kiváló minőségben élvezhetik a filmes tartalmakat. A Telenor folyamatosan fejleszti a Hipernetet, mely mára az ország leggyorsabb 4G mobilinternet-hálózata, és lefedettsége megközelíti az 50%-ot Budapesten.

promo_1096_hu

„Nagyon örülök, hogy a Budapest Taxi előremutató, környezettudatos projektjében a Telenor is együttműködő partnerként vehet részt, és a jövő taxijaiban megjelenhet a jövő médiaélménye is a MyTV révén. A Telenor a környezettudatosság és az innováció mellett egyaránt elkötelezett vállalat, ezért külön öröm számomra, hogy ez a két fontos törekvés egy projektben valósulhat meg.”  – mondta el Takács Zoltán, a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Az innovatív streaming szolgáltatás szinte bárhol, bármikor elérhetővé teszi egyes televíziók adásait számítógépen, laptopon és mobileszközökön (táblagépen és okostelefonon) egyaránt. A Telenor MyTV-ben jelenleg 14 tévécsatorna élő, és 10 csatorna visszanézhető adása, valamint a videótár révén több mint kétezer órányi film és sorozat érhető el kiváló minőségben az ország leggyorsabb 4G mobilinternet-hálózatának köszönhetően.

A MyTV tavaly novemberi megjelenése óta nagy sikernek örvend a Telenor előfizetői körében; a tévézés új, kötetlen formáját több tízezer felhasználó próbálta ki. A dinamikusan és folyamatosan fejlődő szolgáltatás ingyenes próbaidőszaka március 31-ig tart, de a Budapest Taxi autóiban ezután is bárki kipróbálhatja és átélheti a mobil televíziózás élményét.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés