Connect with us
Hirdetés

technokrata

A jövő médiaélménye a jövő taxijaiban

Dotkom

A jövő médiaélménye a jövő taxijaiban

Telenor MyTV-vel debütálnak a Budapest Taxi környezetbarát autói.

Az elektronikus médiafogyasztás ma már egyre kevésbé helyhez és időhöz kötött tevékenység, a mobilinternet és az okoseszközök segítségével akár egy taxiút is lehet a szórakozás színtere. A Telenor és a Budapest Taxi együttműködésének keretében a főváros legmodernebb környezetkímélő autóiban a szórakozás új, kötetlen formája élhető át a Telenor innovatív televíziós szolgáltatása, a MyTV révén.

Ma a Budapest Taxi bemutatta „zöld” gépjárműparkjának első darabjait, köztük két elektromos meghajtású Nissan Leafet és egy CNG meghajtású Opel Zafirát. Ezekben az autókban elérhető a Telenor tavaly év végén bevezetett, forradalmi online tévészolgáltatása, a MyTV: az utasok a Telenor által biztosított táblagépeken menet közben is megnézhetik az aktuális sportközvetítéseket vagy a híradót, kedvenc sorozatuk ismétlését, de akár a videótár tartalmai között is böngészhetnek az utazás során, így még több embernek nyílik lehetősége az újdonság kipróbálására.

A Telenor MyTV szolgáltatása rendkívül népszerű, hiszen az okoskészülékeknek és a mobilinternetnek köszönhetően egyre többen néznek videofilmeket és tévéműsorokat mobileszközeiken. A szolgáltatás hátterét a Telenor Hipernet hálózata biztosítja, melynek köszönhetően az előfizetők kiváló minőségben élvezhetik a filmes tartalmakat. A Telenor folyamatosan fejleszti a Hipernetet, mely mára az ország leggyorsabb 4G mobilinternet-hálózata, és lefedettsége megközelíti az 50%-ot Budapesten.

promo_1096_hu

„Nagyon örülök, hogy a Budapest Taxi előremutató, környezettudatos projektjében a Telenor is együttműködő partnerként vehet részt, és a jövő taxijaiban megjelenhet a jövő médiaélménye is a MyTV révén. A Telenor a környezettudatosság és az innováció mellett egyaránt elkötelezett vállalat, ezért külön öröm számomra, hogy ez a két fontos törekvés egy projektben valósulhat meg.”  – mondta el Takács Zoltán, a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Az innovatív streaming szolgáltatás szinte bárhol, bármikor elérhetővé teszi egyes televíziók adásait számítógépen, laptopon és mobileszközökön (táblagépen és okostelefonon) egyaránt. A Telenor MyTV-ben jelenleg 14 tévécsatorna élő, és 10 csatorna visszanézhető adása, valamint a videótár révén több mint kétezer órányi film és sorozat érhető el kiváló minőségben az ország leggyorsabb 4G mobilinternet-hálózatának köszönhetően.

A MyTV tavaly novemberi megjelenése óta nagy sikernek örvend a Telenor előfizetői körében; a tévézés új, kötetlen formáját több tízezer felhasználó próbálta ki. A dinamikusan és folyamatosan fejlődő szolgáltatás ingyenes próbaidőszaka március 31-ig tart, de a Budapest Taxi autóiban ezután is bárki kipróbálhatja és átélheti a mobil televíziózás élményét.

 Szólj hozzá!

További Dotkom