Connect with us

technokrata

Nokia Lumia 1320: A mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenornál

Dotkom

Nokia Lumia 1320: A mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenornál

A Telenor számos készülékújdonsággal várja a tavaszt, köztük egy igazi különlegességgel a Nokia és a Windows Phone rajongói számára.

A Windows Phone 8 operációs rendszert futtató készülék legszembetűnőbb tulajdonsága a mérete: a Lumia 1320 egyike a Nokia első, nagyméretű kijelzővel rendelkező okostelefonjainak. A hat hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású IPS LCD képernyő tökéletes felületet biztosít a szórakozáshoz. Amellett, hogy a fotók és videók nagy méretben még jobban mutatnak, a játék is nagyobb élményt nyújt a készüléken.

A nagyobb felület nem csak a szórakozás, de a funkció terén is előnyt jelent. A kezdőképernyőn egy harmadik csempesor is helyet kapott, így a legfontosabb alkalmazások egy helyen elérhetők és könnyen áttekinthetők. Az érintőkijelző szuper érzékenységének köszönhetően pedig akár kesztyűben is gyorsan lehet navigálni a készüléken. A gyorsaságot még fokozza, hogy a kétmagos, 1,7 GHz-es processzorral rendelkező készülék 4G-képes, így használói kiaknázhatják az ország leggyorsabb 4G mobilinternet-hálózata, a Hipernet 4G maximális sebességét.

kinaban_debutalt_a_nokia_lumia_1320_1

Az emlékezetes pillanatok megörökítéséről és a remek képminőségről az 5 megapixeles fő kamera és a Nokia innovatív képkészítő és -szerkesztő funkciói gondoskodnak. A Nokia Camera alkalmazás manuális beállításokat is lehetővé tesz fotózáskor. Az elkészült képek a Creative Studióval tovább szerkeszthetők, a Cinemagraph applikáció segítségével pedig lenyűgöző, animált fotók készíthetők belőlük. A képek, mozgó fotók és videók a Storyteller funckióval automatikusan egyedi csoportokba rendezhetők, helyszín szerint csoportosíthatók, így egy-egy utazásról vagy eseményről külön történetek hozhatók létre.

A Nokia Lumia 1320 a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenorhoz érkezik meg; a fekete színű modell február 27-től kapható, ráadásul online vásárlás esetén ajándék fejhallgató jár hozzá. A korlátlan belföldi beszélgetést és SMS-küldést lehetővé tévő All-in L tarifacsomaggal már 0 Ft-ért elérhető 2 év tarifahűség mellett.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

balmuda

SmartPhone

A japán kenyérpirítógyár mobilokkal próbálkozik

2021. május 17. hétfő
legerősebb androidos mobiltelefonok listája 2021. árprilis

SmartPhone

Íme a legerősebb androidos mobilok

2021. május 15. szombat
google pixel

SmartPhone

Színre lépett a Google Pixel 5a

2021. május 11. kedd
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés