Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még maradnak a NEXT csomagok a Telekomnál

Dotkom

Még maradnak a NEXT csomagok a Telekomnál

A Telekom meghosszabbítja a korlátlan telefonálást biztosító Next csomagok érvényességét.

Ügyfelei igényeinek megfelelve, a jelentős érdeklődésre tekintettel a Telekom 2014. március 31-ig meghosszabbítja a Next S, Next S Aranytárskártya, Next S készülék nélkül, Next M, Next M Aranytárskártya, Next M készülék nélkül, továbbá a Next XL Aranytárskártya díjcsomagok igénybe vételi lehetőségét, így az említett díjcsomagok értékesítése 2014. január 2-től változatlan feltételekkel folytatódik. Természetesen a lakossági felhasználók mellett az üzleti ügyfelek is élvezhetik a jövőben a korlátlan díjcsomagok nyújtotta előnyöket: a 2 éves határozott idejű kisvállalkozói keretszerződéssel előfizethető  Next Business M üzleti mobildíjcsomag március végéig szintén elérhető marad, így ők is igénybe vehetik a korlátlan belföldi alapdíjas beszélgetést és SMS-eket, valamint arra alkalmas készülék esetén a szupergyors 4G-s mobilinternetet tartalmazó díjcsomagot.

woman_phone_1439218c

Telekom mint egyedüli integrált, mobiltelefon és vezetékes termékkínálattal rendelkező szolgáltató a korlátlan belföldi vagy hálózaton belüli beszélgetéseket és SMS-eket tartalmazó lakossági Next díjcsomagokat 2013. áprilistól vezette be, majd októberben – az ügyfélközpontú stratégiájának megfelelően – megújította a korlátlan Next díjcsomagjait lakossági és üzleti ügyfelei részére.

A díjcsomagokra és a kapcsolódó készülékkínálatra vonatkozó részletes és teljes körű feltételek a Telekom vállalati weboldalán (www.telekom.hu ), a 1412-es lakossági és a 1435-ös üzleti ügyfélszolgálati telefonszámon valamint a Telekom üzletekben elérhetők el.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés