Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még maradnak a NEXT csomagok a Telekomnál

Dotkom

Még maradnak a NEXT csomagok a Telekomnál

A Telekom meghosszabbítja a korlátlan telefonálást biztosító Next csomagok érvényességét.

Ügyfelei igényeinek megfelelve, a jelentős érdeklődésre tekintettel a Telekom 2014. március 31-ig meghosszabbítja a Next S, Next S Aranytárskártya, Next S készülék nélkül, Next M, Next M Aranytárskártya, Next M készülék nélkül, továbbá a Next XL Aranytárskártya díjcsomagok igénybe vételi lehetőségét, így az említett díjcsomagok értékesítése 2014. január 2-től változatlan feltételekkel folytatódik. Természetesen a lakossági felhasználók mellett az üzleti ügyfelek is élvezhetik a jövőben a korlátlan díjcsomagok nyújtotta előnyöket: a 2 éves határozott idejű kisvállalkozói keretszerződéssel előfizethető  Next Business M üzleti mobildíjcsomag március végéig szintén elérhető marad, így ők is igénybe vehetik a korlátlan belföldi alapdíjas beszélgetést és SMS-eket, valamint arra alkalmas készülék esetén a szupergyors 4G-s mobilinternetet tartalmazó díjcsomagot.

woman_phone_1439218c

Telekom mint egyedüli integrált, mobiltelefon és vezetékes termékkínálattal rendelkező szolgáltató a korlátlan belföldi vagy hálózaton belüli beszélgetéseket és SMS-eket tartalmazó lakossági Next díjcsomagokat 2013. áprilistól vezette be, majd októberben – az ügyfélközpontú stratégiájának megfelelően – megújította a korlátlan Next díjcsomagjait lakossági és üzleti ügyfelei részére.

A díjcsomagokra és a kapcsolódó készülékkínálatra vonatkozó részletes és teljes körű feltételek a Telekom vállalati weboldalán (www.telekom.hu ), a 1412-es lakossági és a 1435-ös üzleti ügyfélszolgálati telefonszámon valamint a Telekom üzletekben elérhetők el.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés