Connect with us

technokrata

A Dell tovább bővíti nyilvános felhő szolgáltatásait

Dotkom

A Dell tovább bővíti nyilvános felhő szolgáltatásait

A kibővített Dell-Microsoft szövetség új lehetőségeket és rugalmasságot kínál a nyilvános felhő alapú szolgáltatásokat bevezető ügyfelek számára.

A Dell, a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója tovább bővíti a Microsoft-tal kötött korábbi stratégiai szövetséget, így a Dell ügyfelei világszerte hozzáférhetnek a Windows Azure rendszerhez. A két vállalat együttműködésének köszönhetően az ügyfelek a jövőben rugalmasabban tervezhetik nyilvános felhő alapú infrastruktúráikat. A Dell Cloud Partner Program egyedüli és teljes megoldást kínáló szolgáltatójaként a Dell központi megoldásintegrációt, irányítást, valamint közvetlen támogatást biztosít a vállalatok felhőalapú környezetének telepítéséhez.

„A Dell felhőstratégiájának központjában az ügyfelek számára kínált széles körű lehetőségek és a rugalmasság állnak. Ezek folyamatos fejlesztése ösztönzi a Dell Cloud Partner Program, valamint a nyílt, méretezhető, felhőalapú megoldások és szolgáltatások folyamatos bővítését. A Windows Azure a Dell megoldásaival és szolgáltatásaival ötvözve lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kihasználhassák a felhőalapú technológiák által nyújtott üzleti előnyöket” – mondta Nnamdi Orakwue, a Dell szoftverstratégiáért, üzemeltetésért és felhőmegoldásokért felelős alelnöke.

cloud2

„A Windows Azure rugalmas és méretezhető felhőalapú platform, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfelek megbízható Microsoft technológiákra építkezzenek, mint például a Windows Server 2012 R2 with Hyper-V és a System Center 2012 R2. Partnerségünk megerősítése új lehetőségeket nyit a vállalkozások számára, így azok egyszerűen építhetnek, vezetethetnek be és felügyelhetnek alkalmazásokat nyilvános felhő alapú környezetekben” – mondta Garth Fort, a Microsoft kiszolgáló- és eszközmarketingért felelős ügyvezetője.

 

A Windows Azure előnyei mellett a Dell ügyfelei az alábbi támogatást élvezhetik a Dell megoldásain és szolgáltatásain keresztül:

  • A korábbi bejelentések szerint az ügyfelek a teljes szolgáltatáskínálat segítségével újgenerációs, egyedi alkalmazásokat fejleszthetnek, és azokat Windows Azure környezetben felügyelhetik.
  • A Dell Cloud Consulting and Application Services program keretében szakértői útmutatás segíti a felhőalapú környezetek felmérését, kiépítését, üzemeltetését és irányítását, függetlenül attól, hogy az ügyfél most ismerkedik a felhőalapú szolgáltatásokkal, vagy jelentős befektetésekkel rendelkezik ezen a téren.
  • Egyetlen vagy több nyilvános, privát és hibrid felhő felügyelhető a Dell Cloud Manager, korábbi nevén Enstratius felületéről.
  • A Dell értékesítői közvetlen támogatás keretében tanácsokkal látják el az ügyfeleket a legjobb beszerzési, bevezetési és karbantartási lehetőségekkel kapcsolatban. Ennek köszönhetően a megoldások igazodnak az ügyfelek egyedi igényeihez, figyelembe véve a költségvetésüket, a munkaterheléseket, a jelenlegi infrastruktúrájukat, valamint a használati eseteket.

Mivel az egységesített felhőkezelés kulcsszerepet játszik a felhőalapú környezetek támogatásában, ezért a Dell Cloud Manager a már támogatott Windows Azure Storage szolgáltatás mellett támogatást nyújt a Windows Azure Compute szolgáltatáshoz is. Így már a Windows Azure felhasználók számára is elérhető a Dell Cloud Manager irányítása, üzleti agilitása és nyílt hozzáállása. Ennek köszönhetően az ügyfelek kihasználhatják a fokozott biztonság, az automatizálás, a vezető konfigurációkezelési megoldásokkal kiépített integráció, valamint az összehangoláshoz és felhőkezeléshez rendelkezésre álló operatív eszközök előnyeit. A Dell Cloud Manager felhőalapú infrastruktúrákat kezelő megoldást kínál a vállalati szintű alkalmazások bevezetéséhez és felügyeletéhez, valamint a felhőszolgáltatások használatához a nyilvános, privát vagy hibrid környezetekben.

A Dell Cloud Partner Program több lehetőséget és rugalmasságot nyújt az ügyfeleknek az üzleti igényeiknek megfelelő nyilvános felhőt üzemeltető partner, illetve platform és modell kiválasztásában. A multi-cloud felügyelet és a felhőkörnyezetek kiépítéséhez szükséges eszközök biztosításával ez a program kiegészíti a Dell privát felhők kiépítésére irányuló fókuszterületeit.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Smart-TV

A nappalikban már dúl a 8K forradalom

2021. április 20. kedd

SmartPhone

Mutasd meg a saját történetedet a Samsunggal!

2021. április 15. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin