Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell tovább bővíti nyilvános felhő szolgáltatásait

Dotkom

A Dell tovább bővíti nyilvános felhő szolgáltatásait

A kibővített Dell-Microsoft szövetség új lehetőségeket és rugalmasságot kínál a nyilvános felhő alapú szolgáltatásokat bevezető ügyfelek számára.

A Dell, a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója tovább bővíti a Microsoft-tal kötött korábbi stratégiai szövetséget, így a Dell ügyfelei világszerte hozzáférhetnek a Windows Azure rendszerhez. A két vállalat együttműködésének köszönhetően az ügyfelek a jövőben rugalmasabban tervezhetik nyilvános felhő alapú infrastruktúráikat. A Dell Cloud Partner Program egyedüli és teljes megoldást kínáló szolgáltatójaként a Dell központi megoldásintegrációt, irányítást, valamint közvetlen támogatást biztosít a vállalatok felhőalapú környezetének telepítéséhez.

„A Dell felhőstratégiájának központjában az ügyfelek számára kínált széles körű lehetőségek és a rugalmasság állnak. Ezek folyamatos fejlesztése ösztönzi a Dell Cloud Partner Program, valamint a nyílt, méretezhető, felhőalapú megoldások és szolgáltatások folyamatos bővítését. A Windows Azure a Dell megoldásaival és szolgáltatásaival ötvözve lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kihasználhassák a felhőalapú technológiák által nyújtott üzleti előnyöket” – mondta Nnamdi Orakwue, a Dell szoftverstratégiáért, üzemeltetésért és felhőmegoldásokért felelős alelnöke.

cloud2

„A Windows Azure rugalmas és méretezhető felhőalapú platform, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfelek megbízható Microsoft technológiákra építkezzenek, mint például a Windows Server 2012 R2 with Hyper-V és a System Center 2012 R2. Partnerségünk megerősítése új lehetőségeket nyit a vállalkozások számára, így azok egyszerűen építhetnek, vezetethetnek be és felügyelhetnek alkalmazásokat nyilvános felhő alapú környezetekben” – mondta Garth Fort, a Microsoft kiszolgáló- és eszközmarketingért felelős ügyvezetője.

 

A Windows Azure előnyei mellett a Dell ügyfelei az alábbi támogatást élvezhetik a Dell megoldásain és szolgáltatásain keresztül:

  • A korábbi bejelentések szerint az ügyfelek a teljes szolgáltatáskínálat segítségével újgenerációs, egyedi alkalmazásokat fejleszthetnek, és azokat Windows Azure környezetben felügyelhetik.
  • A Dell Cloud Consulting and Application Services program keretében szakértői útmutatás segíti a felhőalapú környezetek felmérését, kiépítését, üzemeltetését és irányítását, függetlenül attól, hogy az ügyfél most ismerkedik a felhőalapú szolgáltatásokkal, vagy jelentős befektetésekkel rendelkezik ezen a téren.
  • Egyetlen vagy több nyilvános, privát és hibrid felhő felügyelhető a Dell Cloud Manager, korábbi nevén Enstratius felületéről.
  • A Dell értékesítői közvetlen támogatás keretében tanácsokkal látják el az ügyfeleket a legjobb beszerzési, bevezetési és karbantartási lehetőségekkel kapcsolatban. Ennek köszönhetően a megoldások igazodnak az ügyfelek egyedi igényeihez, figyelembe véve a költségvetésüket, a munkaterheléseket, a jelenlegi infrastruktúrájukat, valamint a használati eseteket.

Mivel az egységesített felhőkezelés kulcsszerepet játszik a felhőalapú környezetek támogatásában, ezért a Dell Cloud Manager a már támogatott Windows Azure Storage szolgáltatás mellett támogatást nyújt a Windows Azure Compute szolgáltatáshoz is. Így már a Windows Azure felhasználók számára is elérhető a Dell Cloud Manager irányítása, üzleti agilitása és nyílt hozzáállása. Ennek köszönhetően az ügyfelek kihasználhatják a fokozott biztonság, az automatizálás, a vezető konfigurációkezelési megoldásokkal kiépített integráció, valamint az összehangoláshoz és felhőkezeléshez rendelkezésre álló operatív eszközök előnyeit. A Dell Cloud Manager felhőalapú infrastruktúrákat kezelő megoldást kínál a vállalati szintű alkalmazások bevezetéséhez és felügyeletéhez, valamint a felhőszolgáltatások használatához a nyilvános, privát vagy hibrid környezetekben.

A Dell Cloud Partner Program több lehetőséget és rugalmasságot nyújt az ügyfeleknek az üzleti igényeiknek megfelelő nyilvános felhőt üzemeltető partner, illetve platform és modell kiválasztásában. A multi-cloud felügyelet és a felhőkörnyezetek kiépítéséhez szükséges eszközök biztosításával ez a program kiegészíti a Dell privát felhők kiépítésére irányuló fókuszterületeit.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés