Connect with us

Hirdetés

technokrata

1 millió dollárt ért a nemes célra felajánlott Mac Pro

Dotkom

1 millió dollárt ért a nemes célra felajánlott Mac Pro

Az AIDS betegségben szenvedők kezeléséért fogott össze a két sztárdizájner.

Egy nemes célért, az AIDS betegek megsegítésért állt össze a világ két leghíresebb formatervezője Jony Ive és  Marc Newson. A RED alapítvány aukciójára ugyanis különleges modellekkel ajándékozták meg a világot, így például a stílusosan piros színű Mac Pro mellett aranyozott Apple EarPod, MacBook asztal és egy Leica fényképezőgép is kalapács alá került a hétvégén méghozzá messze az előzetesen várt ár fölött.

RED-Mac-Pro-640x465

Az eredetileg 40-60 ezer dollár közé tartott piros Mac Pro-ért egy licitáló 977 ezer dollárt fizetett, a csak egyetlen példányban létező Leica kamera pedig 1,805 millió dollárt ért.

leica-3

Szintén nem mondható kevésnek a fülhallgatóért fizetett összeg, az arany EarPod 461 ezer dollárért kelt el. Sanszosan pályázhat minden idők legdrágább MacBook asztalának címére az 1,6 millió dollárért eladott dizájner termék is.

REDdesk2

Elmondható, hogy a kampány igencsak sikeresnek bizonyult, egyetlen nap alatt ugyanis 12 millió dollár folyt be a RED alapítvány számlájára. Reméljük, hogy sokak számára eljöhet majd a segítség és megérte kifizetni ekkora összeget ezekért az egyedi modellekért.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés