Connect with us

technokrata

Elutasították az Apple szabadalmát

Dotkom

Elutasították az Apple szabadalmát

Újabb fejlemény a Samsung kontra Apple ügyben.

Az elmúlt évek egyik leginkább vitatott ügyei közé tartozik az Apple kontra Samsung perek sorozata. A két vállalat azután esett egymásnak, hogy az Apple több, szerintük ellopott szabadalom miatt beperelte dél-koreai társát. Ezután a Samsung nem futamodott meg, sőt a lehetőségeiket bevetve még nagyobb vehemenciával támadtak vissza.

Manapság már se szeri se száma azoknak az ügyeknek ami a két vállalat között folyik. Az egyik leginkább vitatott ügyben most mégis előrelépés történt mivel az Egyesült Államokbeli Szabadalmi Hivatal elutasította az Apple követelését a “pinch to zoom” azaz a kétujjas nagyítás témakörében.  A 21-es szabadalom elutasítása egy 2012 decemberében elkezdődött folyamat része lehet, aminek során fokozatosan ítélik érvénytelennek az Apple kérvényeit. A kaliforniai gyártónak természetesen lehetősége van a fellebbezésre, ahogy ezt már meg is tette áprilisban a “visszapattogással” kapcsolatos szabadalom ügyében.

apple-samsung-179980

Az biztos, hogy kemény időszak következik a két cég ügyében, hiszen a vizsgálatok folyamatosan zajlanak és könnyen lehet, hogy a végén mindkét vállalat számos kudarccal a háta mögött hagyja el a bíróságot.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin