Connect with us

technokrata

A legjobb lett az LG Optimus G Pro

Dotkom

A legjobb lett az LG Optimus G Pro

Rangos díjjal jutalmazták a prémiumkategóriás 4G LTE okostelefon piacvezető teljesítményét és funkcióit .

Az LG Electronics  prémiumkategóriás 4G LTE okostelefonja, az Optimus G Pro nyerte a legjobb LTE eszköznek járó díjat a 2013-as LTE World Summit konferencián. A készülék kiemelkedő LTE szolgáltatásaival, a felhasználóbarát funkciók széles tárházával, a könnyű használhatóságával, az egyszerű csatlakoztathatóságával és az elegáns kialakításával érdemelte ki az elismerést.

Immár kilencedik alkalommal rendezték meg az LTE World Summit konferenciát Amszterdamban, június 24–26. között. A 4G iparág első számú eseményének tartott konferencián évről évre a mobilpiac legfontosabb döntéshozói és véleményvezérei jelennek meg. Az idei rendezvény a 3000 résztvevőjével, a több mint 250 vendégelőadójával, a 125-nél is több kiállítójával, valamint a nyomtatott és online sajtó számos képviselőjével az eddigi egyik legnagyobb és legtöbb média megjelenéssel járó LTE World Summit konferencia volt.

LG_LTE_WORLD_SUMMIT_PHOTO

A szélessávú LTE hálózat gyors térhódításának köszönhetően egyre több felhasználó élvezheti mobilkészülékén a prémium minőségű tartalmakat. Ezzel párhuzamosan a kivételes vizuális élményt biztosító felsőkategóriás LTE okostelefonok iránt is látványosan megnőtt a kereslet. A nagy teljesítményű Qualcomm Snapdragon 600 processzorral, 5,5 hüvelykes 1080p Full HD felbontású IPS kijelzővel és számtalan kényelmes kezelőfelületi funkcióval ellátott díjnyertes LG Optimus G Pro extra nagy sebességet, egyedülálló képminőséget és intuitív felhasználói felületet kínál.

Az Optimus G Pro modellben az LG több világszínvonalú LTE technológiája ölt testet. A kiváló készülék emellett az összes LTE frekvenciasávot támogatja, így a világ bármely 4G LTE hálózatán használható. A négysávos mobilantennának köszönhetően a telefon páratlanul gyors LTE adatátvitelt biztosít, és egyaránt támogatja a 2×2-es és a 4×2-es MIMO-csatornakonfigurációkat. Az Optimus G Pro továbbá a csomagkapcsolt összeköttetés átadására is képes W-CDMA és LTE hálózatok között, gyors és gördülékeny adatátvitelt tesz lehetővé. A villámgyors 1,7 GHz-es processzor a jelenlegi legnagyobb LTE adatfeldolgozási teljesítményt biztosítja, így a felhasználóknak kiemelkedő multimédiás élményben lehet részük. A villámgyors LTE hálózati sebesség és az ütőképes CPU révén az Optimus G Pro a párhuzamos feladatvégzés terén is kimagaslóan teljesít.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu