Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fennakadások lehetnek az árvíz miatt

Dotkom

Fennakadások lehetnek az árvíz miatt

Az árvíz fennakadásokat okozhat egyes vezetékes szolgáltatásokban az érintett területeken

A rendkívüli árvízi helyzet miatt Budapesten a III. és XIII. kerület egyes részein (a Római parton, a Csillaghegy Duna felőli részén, a Nánási úton és környékén, a Hajógyári szigeten és a Margitszigeten), valamint Pest megyében Kismaros, Kisoroszi és Verőce településeken a távközlési berendezések elektromos áramellátásának átmeneti szünetelése miatt a Magyar Telekom digitális kábel TV, IPTV, vezetékes telefon és DSL szolgáltatásában fennakadások várhatók. Az áradás miatt Visegrád, Dunabogdány, Tahitótfalu, Pócsmegyer, Szigetmonostor, Horány és Surány településeken a helyszín megközelítésének nehézségei miatt megnőhet a szolgáltatások hibaelhárítási és létesítési ideje.

7515459_BG1

A szolgáltatások átmeneti szünetelése és a hibaelhárítás akadályoztatása előre nem látható és el nem hárítható külső okkal áll összefüggésben (vis major).
A Telekom mobilszolgáltatásainak elérhetőségét és működését az árvíz várhatóan nem befolyásolja a legnagyobb vízállás idején sem.

A vállalat a szolgáltatások további zavartalan működése, illetve a fennakadásokban érintett területeken a mielőbbi újbóli elérhetősége érdekében megteszi a szükséges intézkedéseket, és munkatársai folyamatos készenlétben dolgoznak.

A Telekom lakossági ügyfelei a díjmentes 1412-es ügyfélszolgálati telefonszámon, üzleti ügyfelei pedig a 1435-ös telefonszámon kérhetnek további felvilágosítást és tehetnek bejelentést.

 

 

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés