Connect with us

Hirdetés

technokrata

Moziaréna alkalmazás a Samsung Smart TV-ken

Dotkom

Moziaréna alkalmazás a Samsung Smart TV-ken

A Samsung és a Magyar Telekom közös fejlesztésének eredményeként már TV képernyőn is elérhető a Moziaréna filmkölcsönző alkalmazás.

A Samsung elkötelezett amellett, hogy a tévénézést interaktív és személyre szabott tevékenységgé formálja, ezért újabb és újabb ingyenesen letölthető játékokat, filmeket, alkalmazásokat kínál Smart TV-in. Azok a TV tulajdonosok, akik a filmes tartalmak még szélesebb választékára vágynak, nagy örömüket lelhetik a Video on Demand szolgáltatásban, amellyel olyan videomegosztók és videotékák tartalmai érhetők el a Samsung Smart TV-ken, mint például a Youtube, a Vimeo és mostantól a Moziaréna.

 moziarena

A Moziaréna online videotéka kínálatában több száz új és klasszikus egész estés mozifilm érhető el szinkronizáltan különböző tematikákban: akció,  animáció, rajzfilm, koncertfelvétel – nem csupán a Magyar Telekom előfizetői számára. Az alkalmazás TV képernyőn kizárólag a Samsung Smart TV-ken érhető el, jelenleg az ES 7-es és 8-as, valamint minden F sorozatú Smart készüléken.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés