Connect with us

technokrata

Álommunkára hív a Sharp!

Dotkom

Álommunkára hív a Sharp!

Álommunkára keres fiatal jelentkezőt a Sharp európai kutatóközpontja.

Egyedülálló pályázatot hirdetett meg a Sharp Europe európai diákok számára: a szerencsés kiválasztott fizetett nyári gyakorlati helyet kaphat a vállalat saját kutatási és tervezési központjában, az angliai Oxfordban található Sharp Laboratories of Europe-ban. A gyakornoki lehetőség életre szóló lehetőséget biztosít a résztvevő diák számára, aki egy olyan új projekt kidolgozásában vehet részt, amely akár mindennapi életünket is jelentősen megváltoztathatja.

A Sharp történetében is példátlan gyakornoki pályázat minden olyan diák számára elérhető, aki rendelkezik egy hétköznapi problémára választ adó innovatív megoldással. Az ötlet segíthet például felkelni reggel, megoldhatja a főzés jelentette kihívásokat, vagy akár segíthet csökkenteni az áramfogyasztást. A részvételhez a diákoknak csupán egy rövid jegyzetet kell készíteniük egy füzetbe, a vázlatról készült fotót pedig megosztani a Twitteren legkésőbb 2013. május 27-ig #GetItDownOnPaper hashtaggel ellátva.

People

“Olyan gyakornokot keresünk, aki tele van lelkesedéssel, eredetiséggel és kíváncsisággal. Ez egy egyedülálló lehetőség egy olyan diák számára, aki szenvedélyesen rajong a tudományért és a legmodernebb technológiákkal, továbbá szívesen dolgozna egy olyan projekten, melynek eredménye végül akár gyártásba is kerülhet. A Sharp Laboratories of Europe nagy múlttal rendelkezik a különböző innovatív termékek és új technológiák kidolgozása terén, ugyanakkor minden munkánk középpontjában az emberek életminőségének javítása áll. Emellett elengedhetetlennek tartjuk, hogy támogassuk az ifjú tudósgenerációt is.” – mondta Szabó Zsolt, a Sharp Electronics magyarországi képviseletének ügyvezető igazgatója.

Sharp_HQ

A Sharp Laboratories tudósai minden nap azon dolgoznak, hogy olyan új ötletekkel és technológiákkal álljanak elő, amelyek megkönnyítik az emberek mindennapjait. A labor többek között olyan élvonalbeli innovációkért felelős, mint a mobil LCD technológia, az intelligens kártyák, vagy a DualView és számos tovább megoldás, amely valós emberi szükségletekre adott választ.

A Sharp Labs zsűrije 3 döntős pályaművet fog kiválasztani a Humans Invent nevű vállalattal közösen, majd a három döntőst személyesen is meghallgatják ötletükről. A pályaművek benyújtásának határideje 2013. május 27. A győztest a www.HumansInvent.com-on jelentik be június 10-én, a 2 hónapos szakmai gyakorlat pedig július 1-jén veszi kezdetét.
Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin