Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hazai partnereit díjazta az SAP

Dotkom

Hazai partnereit díjazta az SAP

A kis- és középvállalkozások képviselői között osztották ki a díjakat.

 Több kategóriában is díjazta legjobban teljesítő hazai partnereit az SAP. A hagyományos partnertalálkozón azon cégeket ismerte el a szoftvervállalat, melyek a legtöbb bevételt, és új ügyfelet hozták a tavalyi évben.

A kisvállalati szegmensben a legnagyobb árbevételért járó díjat a debreceni székhelyű IFSZ Kft., míg a legtöbb új ügyfeléért járó elismerést a budapesti e-BOne Kft. kapta, mely régiós összevetésben is jelentős eredményt mutatott fel.

SAP Award

A középvállalati szektorban a fővárosi cégek arattak. A Mind System Consulting Kft. érdemelte ki a legnagyobb szoftverárbevételért járó plakettet, a nagyvállalati szektor legjobb teljesítőjeként az Enterprise Communications Kft.-t nevezték meg. A különdíjat, a leginnovatívabbnak járó elismerést pedig a Fornax Zrt. vitte el.

Az SAP Hungary Kft. összesen 27 értékesítői partnerrel együtt dolgozik a hazai piacon. Kis- és középvállalati szegmensben partnereken keresztül látja el a cég az ügyfeleket, míg a nagyvállalati-és kormányzati szektorban pedig közvetlenül, vagy partnereken keresztül segíti a szervezeteket a jobb működési hatékonyság elérésében.

sap logo(5)

Globálisan is egyre fontosabbak

Világszerte az SAP-nak több mint 12 500 partnere van, mely hálózat együttesen a tavalyi szoftverárbevétel (4,6 millárd euró) 34%-át produkálták. Ezt az arány kívánja az SAP feltornázni 2015-ig 40%-ra.

 

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés