Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pénzt ad a Microsoft az applikációkért

Dotkom

Pénzt ad a Microsoft az applikációkért

100 dollár üti a markát annak a fejlesztőnek, aki applikációt fejleszt a Windows (Phone) 8 platformra.

A Microsoftnak igazán szüksége van a tartalomra, ugyanis jelentősen el van maradva a többiekhez képest. Az iOS és az Android jelentős előnyre tett szert, míg a Windows Store-ban még egy nyavajás Instagram sincsen (bár állítólag nemsokára lesz, így jár a százas). A Microsoft bejelentette, hogy 100 dollárt fizet a fejlesztőnek, ha új applikációt készítenek Windows 8-ra és Windows Phone 8-ra egyaránt. A feladat azért nem olyan egyszerű: az appnak többnek kell lennie, mint hogy megnyit egy weboldalt és nem lehet hasonló, mint a már meglévő applikációk, vagyis néminemű eredetiséget várnak a százasért cserébe.

keep the cashNem kell félni, hogy elfogy a készpénz, ugyanis az első 10.000 befogadott applikációért fizetnek, viszont június harmincadikáig el kell, hogy legyen fogadtatva. Mielőtt valaki egyszerre 100 appot beadna a Microsoftnak, érdemes tudnia, hogy maximum 10 applikációért fizetnek fejlesztőként, de ha tízből tízet elfogadnak, akkor nem 1000, hanem 2000 dollárral jutalmazza a lelkesedést a vállalat.

Ballmer dollarq

A BalckBerry és a Microsoft bizony jelentősen le van maradva az iOS és az Android mögött szoftverileg. A Windows Phone 8 gyenge eladásai mellett az egyik fő érv az, hogy nagyon kevés applikáció található csak meg rá és kénytelen a Microsoft egy ilyen jutalomrendszert kitalálni, hogy rávegye a fejlesztőket az applikáció készítésre.  Csak remélni tudjuk, hogy a mennyiség mellett a minőségre is oda fognak figyelni. Jelentkezni itt lehet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés