Connect with us

technokrata

Megjelent az iTunes 11

Dotkom

Megjelent az iTunes 11

A kaliforniai vállalat kiadta a legújabb, 11-es verziószámú iTunest.

Az Apple a tegnapi napon kiadta a népszerű iTunes programjának legújabb, 11-es verziószámú kiadását.  A közel egy hónapos késéssel megjelent program alapos vérfrissítésen ment keresztül.Az újdonság elindítása után egyből egy bemutató videó ajánlásával kezd a program, ezzel is előre vetítve, hogy itt most alaposan változtattak az eddig megszokott megoldásokon.

Így természetesen változott a kezdőképernyő is, ezután alap esetben hatalmas albumborítók néznek velünk farkasszemet, melyek tartalmát 1 kattintással meg is tekinthetjük. Megjelent a mini Player is, mely nevéből kikövetkeztethetően egy kicsi, alap feladatokra korlátozódó lejátszó. Szerencsére az új felület nem vett vissza a sebességből, a közel fél nap alatt, amióta a gépemen megtalálható a program nem éreztem visszalépést a korábbi verzióhoz képest.

Épp ellenkezőleg, én minden eddiginél gyorsabbnak éreztem az iTunes 11-et. Néhány rajongó számára sajnálatos lehet a tény, hogy ezentúl nem található meg a Cover Flow nézet, ezt minden bizonnyal energiaéhsége miatt vették ki. Akárcsak korábban, ez a verzió is ingyenesen letölthető  Mac-re és PC-re az Apple oldaláról.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin