Connect with us

technokrata

Egyre népszerűbbek az önkiszolgáló ügyfélszolgálati felületek

Dotkom

Egyre népszerűbbek az önkiszolgáló ügyfélszolgálati felületek

A T-Mobile számos önkiszolgáló felületet kínál előfizetőinek, ahol a nap 24 órájában sorban állás nélkül, időt megtakarítva módosíthatják díjcsomagjaikat, szolgáltatásaikat, tájékozódhatnak egyenlegeikről, vagy a számláikat is befizethetik

A T-Mobile előfizetők ügyintézését az év elején bevezetett díjmentes, úgynevezett USSD Önkiszolgáló ügyfélszolgálati felület teszi teljessé. A *111# kóddal elérhető szolgáltatás népszerű: közel 300 000 belépést és több mint 1 millió interakciót rögzít a csatorna havonta.

A kényelmi szolgáltatás belföldről és külföldről egyaránt díjmentesen használható, havidíjas és Domino előfizetéssel rendelkező ügyfelek számára megrendelés és regisztráció nélkül is elérhető. A felület a 1430-on elérhető Önkiszolgáló ügyfélszolgálattal, illetve a1777-es Domino központtal megegyező funkciókat kínál, vagyis lehetőséget biztosít díjcsomag váltásra, adat-díjcsomag módosításra, szolgáltatások megrendelésére, Domino egyenleg lekérdezésre és akár részletes számla vagy számlamásolat igénylésére is. A mobiltelefon kijelzőjén könnyű navigálni a menüpontok között, továbbá a felület használatához nincs szükség adathálózatra, mert az adatok küldése és fogadása normál mobilhálózaton keresztül történik. A menürendszerbe a *111# kóddal, majd a hívásindító gomb megnyomásával lehet belépni, és beállítástól függően szükség lehet az öt számjegyből álló jelszóra is.

Törekvéseinek elismeréséül a Magyar Telekom több rangos ügyfélszolgálati díjat is elnyert: kiemelkedő sikert ért a telefonos ügyfélkiszolgálás kategóriában a 2012. évi “Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” versenyen, melynek személyes kiszolgálási kategóriájában első lett. A GfK Hungária által kiírt versenyben pedig a távközlési szektorban vizsgált vállalatok közül a Magyar Telekom nyerte el az első helyezést a Top 10 Call Center verseny telefonos ügyfélszolgálati tevékenység értékesítés kategóriájában.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin