Connect with us

technokrata

Díjeső a magyar high-tech vállalatnak

Dotkom

Díjeső a magyar high-tech vállalatnak

Az Önálló Magyar Iparért különdíjat és Üzleti Etikai Díjat nyert a 77 Elektronika Kft.

Kiemelkedően sikeres exporttevékenysége elismeréseként az Önálló Magyar Iparért Különdíjat nyerte el az Év Exportőre pályázaton a száz százalékban hazai tulajdonú high-tech vállalkozás, a 77 Elektronika Kft. A sikeres üzleti tevékenység mellett a cég társadalmi felelősségvállalását és üzleti magatartását is példaértékűnek ítélték a november 21-én átadott Üzleti Etikai Díjjal.

Egy hét alatt két jelentős díjat is elnyert az orvosdiagnosztikai eszközöket fejlesztő és gyártó 77 Elektronika Kft. Az Év Exportőre Díjat a Nemzeti Külgazdasági Hivatal hirdette meg olyan hazai mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, amelyek saját gyártású termékkel rendelkeznek, exporttevékenységük nagymértékben hozzájárul a magyar gazdaság fejlődéséhez, és külgazdasági modelljeik példaként szolgálhatnak más hazai vállalkozások számára. A magyar high-tech vállalatot a HITA a világszínvonalú, saját fejlesztésű orvostechnikai eszközeinek fejlesztéséért és sikeres exporttevékenységéért „Az Önálló Magyar Iparért” különdíjban részesítette.

A vállalat mind az öt kontinensre, összesen 92 országba exportálja orvosi eszközeit. Fő piacai az Európai Unió, Törökország, Oroszország, Kína és Dél-Amerika, de idén már Ausztráliában is értek el sikereket. A külföldi eladásoknak köszönhetően a 2010-ben Magyar Termék Nagydíjat és a Leginnovatívabb Termék Díját is elnyerő vizeletlaboratórium-rendszer bizonyult a cég legsikeresebb saját fejlesztésű eszközének.

A sikeres üzleti tevékenység mellett 2012. november 21-én a cég társadalmi felelősségvállalását és üzleti magatartását is példaértékűnek ítélték a „Magyar Fenntarthatósági Csúcs” konferencián átadott Üzleti Etikai Díjjal.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin