Connect with us

Hirdetés

technokrata

Díjeső a magyar high-tech vállalatnak

Dotkom

Díjeső a magyar high-tech vállalatnak

Az Önálló Magyar Iparért különdíjat és Üzleti Etikai Díjat nyert a 77 Elektronika Kft.

Kiemelkedően sikeres exporttevékenysége elismeréseként az Önálló Magyar Iparért Különdíjat nyerte el az Év Exportőre pályázaton a száz százalékban hazai tulajdonú high-tech vállalkozás, a 77 Elektronika Kft. A sikeres üzleti tevékenység mellett a cég társadalmi felelősségvállalását és üzleti magatartását is példaértékűnek ítélték a november 21-én átadott Üzleti Etikai Díjjal.

Egy hét alatt két jelentős díjat is elnyert az orvosdiagnosztikai eszközöket fejlesztő és gyártó 77 Elektronika Kft. Az Év Exportőre Díjat a Nemzeti Külgazdasági Hivatal hirdette meg olyan hazai mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, amelyek saját gyártású termékkel rendelkeznek, exporttevékenységük nagymértékben hozzájárul a magyar gazdaság fejlődéséhez, és külgazdasági modelljeik példaként szolgálhatnak más hazai vállalkozások számára. A magyar high-tech vállalatot a HITA a világszínvonalú, saját fejlesztésű orvostechnikai eszközeinek fejlesztéséért és sikeres exporttevékenységéért „Az Önálló Magyar Iparért” különdíjban részesítette.

A vállalat mind az öt kontinensre, összesen 92 országba exportálja orvosi eszközeit. Fő piacai az Európai Unió, Törökország, Oroszország, Kína és Dél-Amerika, de idén már Ausztráliában is értek el sikereket. A külföldi eladásoknak köszönhetően a 2010-ben Magyar Termék Nagydíjat és a Leginnovatívabb Termék Díját is elnyerő vizeletlaboratórium-rendszer bizonyult a cég legsikeresebb saját fejlesztésű eszközének.

A sikeres üzleti tevékenység mellett 2012. november 21-én a cég társadalmi felelősségvállalását és üzleti magatartását is példaértékűnek ítélték a „Magyar Fenntarthatósági Csúcs” konferencián átadott Üzleti Etikai Díjjal.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés