Connect with us

Hirdetés

technokrata

Assange egy űrállomáson érzi magát

Dotkom

Assange egy űrállomáson érzi magát

A WikiLeaks atyja ennek ellenére nem fogja elhagyni az ecuadori külképviseletet, amíg az amerikaiak nem vetnek véget az ellene folyó “erkölcstelen”, saját alkotmányukat sértő nyomozásnak.

A WikiLeaks internetes portál alapítója a CNN hírtelevíziónak adott interjúban beszélt erről. “Picit olyan, mintha egy űrállomáson élnék, mert nincs természetes fény, és mindent magamnak kell elkészítenem. Nem mehetek le a boltba” – mondja Assange, aki szerint még így is jobb dolga van, mint egy bebörtönzött rabnak.

Marco Albuja Martínez ecuadori külügyminiszter-helyettes csütörtökön aggasztónak mondta Assange egészségi állapotát, mert lefogyott. A CNN szerint azonban Assange a körülményekhez képest nyugodtnak és egészségesnek tűnik.

A 41 éves ausztrál június 19-e óta Ecuador londoni nagykövetségén talált menedéket a brit igazságszolgáltatás által elrendelt, Svédországnak történő kiadatása elől, s azóta is ott tartózkodik. Kiadatását kérte az Egyesült Államok is, ahol akár halálra is ítélhetik, mert 250 ezer titkos amerikai diplomáciai iratot hozott nyilvánosságra a honlapján. (MTI)



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés