Connect with us

Hirdetés

technokrata

A SUSE a legszélesebb körben elérhető vállalati Linux platform a felhőben

Dotkom

A SUSE a legszélesebb körben elérhető vállalati Linux platform a felhőben

Már húsznál is több felhőszolgáltató kínálatában érhető el a SUSE Linux Enterprise Server.

A NetIQ Novell SUSE bejelentette, hogy a SUSE Linux Enterprise Server már több mint húsz globális felhőszolgáltató kínálatában szerepel, így a platform világszerte több mint 15 000 vállalat létfontosságú informatikai igényeit elégíti ki. Az iparágban egyedülálló SUSE Cloud Provider Program olyan rugalmasságot nyújt, amely egyedi megoldások kialakítását teszi lehetővé számos felhőalapú üzleti modell esetében. A program lépcsőzetes árképzést kínál, amely ideális az on-demand informatikai szolgáltatások biztosításához. Emellett olyan eszközöket is magában foglal, amelyek megkönnyítik az alkalmazások telepítését és a kezelését a felhőben.

2010-es indulása óta a SUSE Cloud Provider Program többek között az Amazon Web Services, a 1&1, a Dell, a Fujitsu, az IBM, az Intel, a Tencent, az SHI, az SGI, a Verizon és a Vodacom Business vállalatoknak nyújtott segítséget abban, hogy különböző méretű szervezetek számára lehetővé tegyék a SUSE Linux Enterprise Server futtatását egy zökkenőmentesen működő, használatarányos díjazású rendszerben, amely a legszélesebb körű támogatási lehetőségeket nyújtja.

A SUSE Cloud Provider Program nemrégiben a Windows Azure rendszerrel is kibővült, amellyel a SUSE újabb lépést tett afelé, hogy az első számú vállalati Linux szállító legyen a felhőszolgáltatók körében. Több mint 9200 tanúsított alkalmazással és mintegy 1800 szoftverfejlesztő partnerrel a SUSE továbbra is az alkalmazások legszélesebb választékát kínálja a Linux platformok között. Ennek köszönhetően a felhőszolgáltatók ügyfelei a legnagyobb rugalmasságot élvezhetik, amikor megválasztják, hol kívánják futtatni alkalmazásukat: a helyszínen telepítve vagy a felhőben.

A SUSE továbbá olyan eszközöket kínál, amelyek megkönnyítik a felhőalapú szolgáltatások fejlesztését és telepítését. A SUSE Studio segítségével optimalizált SUSE Linux Enterprise operációsrendszer-képek és alkalmazások hozhatók létre csupán néhány kattintással. A SUSE Cloud Provider Program keretein belül a szolgáltatók ügyfeleik rendelkezésére bocsáthatják a SUSE Studio eszközt, hogy azok akár néhány perc alatt készíthessenek és telepíthessenek alkalmazásokat a felhőben. A SUSE azt is lehetővé teszi a szolgáltatók számára, hogy a SUSE Studio program egy saját verzióját kínálják saját felhőjükben, ezzel még tovább bővítve a szolgáltatások és lehetőségek körét.

A SUSE Cloud Provider Programmal kapcsolatos további információt a http://www.suse.com/partners/cloud-service-providers/program/ weboldalon talál. A SUSE Cloud Provider Program tagjainak listája a következő weboldalon tekinthető meg: http://www.suse.com/partners/cloud-service-providers/cloud-pavilion/



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés