Connect with us

technokrata

Az Adobe Acrobat XI – a legjobb is lehet még jobb

Dotkom

Az Adobe Acrobat XI – a legjobb is lehet még jobb

Online bemutató és workshop sorozat.

Az Adobe Magyarországon 2012. október 17-én kezdődően virtuális eseménysorozaton keresztül mutatja be az új Adobe® Acrobat® XI termékcsalád új szolgáltatásait és funkcióit.

Az Adobe Acrobat XI szoftver legújabb verziója számos új és nagy teljesítményű megoldást kínál napjaink összetett dokumentumkezelési kihívásaira, különböző eszközön és platformon biztosítva a PDF-tartalmak hatékony szerkesztését, megosztását és biztonságosabbá tételét.
A mobileszközök számának és a felhőszolgáltatások használatának növekedésével párhuzamosan lehetővé kell tenni az adatokkal dolgozó szakemberek számára, hogy bárhol és bármilyen eszközön hatékonyabban használhassák a dokumentumaikat.
Az Acrobat XI szoftver megfelel a kor kihívásainak, és még hatékonyabbá teszi a PDF-munkafolyamatokat. A PDF-szoftverek iparági szabványa rendkívül hasznos funkciókkal segíti az informatikai részleg munkáját, így csökkenti a költséget és garantálja a befektetés megfelelő megtérülését.

Az online eseménysorozat az alábbi témákat tekinti át, 45 perces workshop formájában:

2012. október 17. – Acrobat XI újdonságok áttekintése

2012. október 24. – PDF létrehozása

2012. október 25.  – PDF szerkesztési lehetőségek

2012. október 29. – Űrlap létrehozása

2012. október 30. – Microsoft Office kompatibilitás

2012. november 5. – PDF portfóliók

2012. november 6. – Digitális aláírások az EchoSign-nal.

Az eseménysorozatra az Adobe hivatalos magyarországi közösségi portálján, a KreatívFolio oldalon lehet jelentkezni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin