Connect with us

technokrata

NetIQ Identity Tracking: nagyobb biztonságban a vállalati adatok

Dotkom

NetIQ Identity Tracking: nagyobb biztonságban a vállalati adatok

A NetIQ Identity Manager legújabb komponense egyszerűbbé teszi a felhasználói tevékenységek követését és ellenőrzését, valamint a biztonsági és compliance előírások betartatásában is segíti a vállalatokat.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy NetIQ termékportfóliójában elérhetővé vált a NetIQ Identity Tracking for Identity Manager. A személyazonosság-felügyeleti megoldás új komponense teljes, valós idejű képet nyújt arról, hogy milyen tevékenységeket végeznek a szervezet alkalmazottai a számukra biztosított hozzáférések segítségével. A felhasználói aktivitást monitorozó és rögzítő eszköz az azonnali értesítésküldő funkció és automatikus megszakítási lehetőség révén a biztonsági rések megszüntetésében és a megfelelőségi előírások teljesítésében is segíti a vállalatokat.

A NetIQ Identity Tracking for Identity Manager a következő funkciók révén növeli a biztonságot:

A felhasználói aktivitás monitorozása: Minden felhasználói tevékenység ellenőrizhető az Identity Manager segítségével felügyelt rendszerekben, így kiszűrhetők a compliance előírásoknak ellentmondó, vagy gyanúra okot adó folyamatok.

Azonnali reagálás: Nem megfelelő tevékenység észlelésekor azonnali intézkedés lép életbe, amely előre meghatározott előírásokon alapul.

Személyazonossághoz kapcsolt biztonsági események: A hozzáférési naplókat az Identity Manager-ben eltárolt személyazonosságokhoz rendeli hozzá az új komponens, így pontosan nyomon követhető, melyik felhasználó, mikor, milyen tevékenységet végzett.

Házirendek és megfelelőségi előírások betartatása: Az eszköz még azelőtt megszakítja a potenciálisan káros tevékenységeket, hogy bármilyen veszteség érhetné a céget, így automatikusan biztosítható a biztonsági és compliance előírások betartatása.

A NetIQ Identity Tracking for Identity Manager már elérhető. Bővebb információért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: https://www.netiq.com/products/identity-tracking/Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin