Connect with us

Hirdetés

technokrata

Minden legyen Windows 8!

Dotkom

Minden legyen Windows 8!

A Microsoft kiadta az utászt: minden programja, oldala a Windows 8 jegyeit viselje magán, ami egyáltalán nem hátrányos. Vége a kaotikus SkyDrive-nak, megérkezett az új kezelőfelület.

Amióta van SkyDrive, azóta használom lelkesen a szolgáltatást, neki köszönhetem azt is, hogy korai lelkesedésem miatt megvannak azok a fényképek, melyek közül sok egy tönkrement vinyón pihen a szekrényem alján. Ami viszont nem tetszett, hogy szörnyen kaotikussá kezdett válni az idők folyamán. Most viszont a nagy egységesítés jegyében a SkyDrive-ot is elkapta a Windows 8 szele, és a Hotmail újjászületése után ez a szolgáltatás is teljes egészében a Microsoft új dizájnját adja vissza: elegáns, letisztult, jól átlátható.

A Microsoft elmondása szerint számos új funkcióval tér vissza az élők sorába a SkyDrive.com, így például lesz instant keresés is. Az applikáció hasonlóképpen fog kinézni, mint az asztali verzió (gyakorlatilag a webes), mi több, a Microsoft frissítette SkyDrive applikációját Windowsra és OS X-re egyaránt, mely gyorsabb feltöltést és egyéb teljesítménynövekedést ígér. Jön Androidra is az applikáció, várhatóan a közeli hetekben, így ugyanúgy ingyen tárolhatnak 25 gigányi cuccot a Microsoft szerverein, mint ahogy én is teszem. Egyébként az Outlook.com kitűnően startolt, két hét alatt 10 millióan regisztráltak rá.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés