Connect with us

technokrata

Megnyílt a Liferay Marketplace

Dotkom

Megnyílt a Liferay Marketplace

A piactér jelenleg több mint 70, a Liferay által fejlesztett nagyvállalati alkalmazást és grafikus dizájnt kínál.

A bejelentés részeként a vállalat meghívja a független alkalmazásfejlesztő cégeket és szakterületükön kiemelkedő egyéni fejlesztőket, hogy nagyvállalati alkalmazásaik értékesítési csatornájaként használják a Liferay Marketplace-t. A piactér megnyitásának következő lépcsője ezen alkalmazások publikus elérhetőségének megvalósítása, melynek része a beépített tranzakciókezelés és fizetésfeldolgozás is.

A Marketplace megnyitása és a független fejlesztők meghívása mérföldkő abban a 12 éves globális fejlődési folyamatban, melynek során a cég a nagyvállalati felhasználók számára transzparens és agilis IT üzleti környezetet épített ki. A piactér beváltja a Liferay szabad bővíthetőségére valamint egyszerű üzemeltethetőségre tett ígéreteit. Felhasználói mostantól nyílt adatbázisból tölthetnek le, értékelhetnek és telepíthetnek alkalmazásokat lokális Liferay szerverükre, mely üzleti és műszaki felhasználók számára is gyors és egyszerű testreszabást és bővítést tesz lehetővé.

A piactér új értékesítési csatornát biztosít fejlesztői közössége számára. E csatorna révén a fejlesztők globálisan több mint 500.000 Liferay szerveren jelennek meg automatikusan. Félmilliónál több végfelhasználó láthatja kiemelve a legnépszerűbb alkalmazásokat, kereshet, böngészhet témakörök szerint, kap instant betekintést az egyes alkalmazások leírásába, felhasználói visszajelzéseibe és értékelésébe. Végül pedig – a cég fejlesztéseivel megegyező módon – ezeket az alkalmazásokat a végfelhasználók letölthetik és megvehetik. A Marketplace ilyen jellegű megnyitásának előkészítéseként számos független IT szolgáltató már megkezdte egyedi alkalmazásainak Marketplace adaptációját. További részleteket a www.liferay.com/marketplace oldalon olvashat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin