Connect with us

Hirdetés

technokrata

A SUSE az OpenStack kezdeményezés platina szintű támogatója lett

Dotkom

A SUSE az OpenStack kezdeményezés platina szintű támogatója lett

Az OpenStack kezdeményezés cloud technológiai szakértők és fejlesztők globális együttműködése, amelynek célja egy széles körben használható, nyílt forráskódú felhő platform fejlesztése, nyilvános és privát környezet részére egyaránt.

A projekt célkitűzései között szerepel olyan megoldások szállítása, amelyek egyszerűen használhatók, jól méretezhetők, funkciók széles tárházát kínálják, valamint különböző komponenseket kínálnak felhő infrastruktúrákhoz. Az OpenStack kezdeményezés az egyik leggyorsabban növekvő projekt a nyílt forráskódú szoftvereket támogató közösségek körében. Az OpenStack Foundation létrehozása biztosítja a kezdeményezés hosszú távú életképességét és sikerét, további hozzájárulókat vonz, valamint ápolja a nyílt együttműködés filozófiáját.

A tavalyi év folyamán kezdődött meg egy többféle hipervizort és operációs rendszert támogató, felhőalapú infrastruktúra-megoldás fejlesztése, amely a SUSE technológiáit ötvözi az OpenStack keretrendszerrel. Október vége óta letölthető a SUSE Gallery oldalról az OpenStack Diablo kiadására épülő SUSE Cloud megoldás, amely segítségével egyszerűen felépíthetők, telepíthetők és kezelhetők a privát és nyilvános felhő infrastruktúrák egyaránt.  A platina fokozatú hozzájárulásnak köszönhetően a SUSE szakemberek további jelentős fejlesztésekkel támogathatják a projektet, még jobban elősegítve a privát és hibrid felhőalapú környezetek zökkenőmentes telepítését és felügyeletét.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés