Connect with us

Hirdetés

technokrata

India trösztellenes vizsgálatot indított a Google ellen

Dotkom

India trösztellenes vizsgálatot indított a Google ellen

Rájár a rúd a keresőóriásra. Egyik fronton az Androidot próbálják betiltani, másikon pedig egy komplett szubkontinens mutat neki fityiszt.

A Google hamarosan inkább fel fog hagyni Indiával, semmint hogy továbbra is érdekelt legyen benne, ugyanis nem elég, hogy az indiai kormány így is többedmagával foglalkozik a céggel egy cenzúra-ügy nyomán (ugyanis a cég nem hajlandó törölni egyes bejegyzéseket a szólásszabadságra hivatkozva), melynek bírósági tárgyalása május 23-án lesz, a keresőóriás addig se jut lélegzethez. Az indiai Verseny Bizottság trösztellenes vizsgálatot kezdeményezett a Google ellen, melynek fő témája a cég diszkriminatív és agresszív AdWords-je. A trösztellenes panaszt egy bizonyos indiai internetes konglomerátum (gyakorlatilag több cég közös képviselete), a Consim Info Pvt. Ltd. adta be, mely arra kérte fel a Verseny Bizottságot, hogy valamilyen úton-módon biztosítsa a tisztességes versenyt az online reklámpiacon. A vizsgálat pontos célja egyelőre nem tiszta, de lehetséges, hogy a vizsgálat kiterjedhet a Goole más szolgáltatásaira is, ha szükségesnek ítélik.

Hogy mely országok mikor kérnek el adatokat vagy adattörlést a Google-től, azt itt bárki szabadon olvasgathatja, higgyék el, megéri.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés