Connect with us

Hirdetés

technokrata

Akvizíciókkal erősít az Ericsson

Dotkom

Akvizíciókkal erősít az Ericsson

Az Ericsson növelte az LG-Ericssonban tartott részesedését, továbbá teljes tulajdonba vette a BelAir Networks vezeték nélküli hálózatitechnológia-fejlesztő vállalatot.

A mobil hálózati berendezéseket gyártó és technológiai szolgáltató  Ericsson részvényvásárlással 50 százalék plusz egy részvényről 75 százalékra növelte részesedését a hálózatüzemeltetőknek testre szabott megoldásokat, mobil- és fix hálózati infrastruktúrát, távközlési szolgáltatásokat, szoftvereket, szélessávú-, hang- és adatátviteli hálózati megoldásokat kínáló dél-koreai székhelyű LG-Ericsson vállalatban.

Az Ericsson közölte azt is, hogy lezárta az észak-amerikai piacon tevékenykedő BelAir 100 százalékos felvásárlását, amelyet idén februárban indított el. A cég a megvásárolt technológiai szakértelemnek, szellemi tulajdonjogoknak, ügyfélszerződéseknek és kapcsolatoknak köszönhetően erősítette pozícióját, az akvizícióval az iparág első integrált WiFi/cellás megoldása jön létre, amely az Ericsson 180 országra kiterjedő globális megrendelői bázisában bevethető.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés