Connect with us

technokrata

A Magyar Televízió összes adása visszakereshető a UPC-nél

Dotkom

A Magyar Televízió összes adása visszakereshető a UPC-nél

A közszolgálati m1 gazdag kínálatú műsortára elérhetővé vált a legnagyobb hazai kábelszolgáltató, a UPC összes digitális televíziós előfizetője számára.

Mostantól a Mazsola és Tádé, az Indul a bakterház és számos más emlékezetes archív mese, tévéműsor és film ugyanúgy tetszés szerint bármikor újra megnézhető a tévében, mint az m1 aktuális hír- és kulturális, vagy éppen sikeres szórakoztató műsorai – olvasható a közleményben. A tájékoztatás szerint a UPC videotár menüjében, az m1 csatorna műsortárában tematikus elrendezésben választhatnak a digitális tévés szolgáltatásra előfizetők a köztévében sugárzott hírek, közéleti, kulturális, gasztronómiai és szórakoztató műsorok, sorozatok, a legújabb és a legrégebbi archív filmek, illetve egykori népszerű meseműsorok között.
Hozzáteszik: az előfizetők az eredeti sugárzást követően ebből a tárból kedvük szerint bármikor, külön díj nélkül megnézhetik Az Este, a Híradó, A Lényeg, az Angi jelenti, az Anno, az Aranymetszés, a Delta, a Kortárs, a Valaki, a Gasztroangyal, a Most,  a Buday, a DTK, a Magyarország, szeretlek!, a Mindenből egy van, a Poén Péntek, a Párizsi helyszínelők és az On the spot adásait.Emellett alacsony díjért elérhetők és 48 órán át akárhányszor megtekinthetők az olyan egykori legendás mesesorozatok epizódjai is, mint a Frakk, a Mazsola és Tádé, a Vackor, a Kukori és Kotkoda, a Rémusz bácsi meséi, a Futrinka utca vagy a Dörmögőék kalandjai – áll a közleményben.

A közlés szerint a régi magyar filmek kedvelői az m1 archívumából megnézhetik például az Indul a bakterházat, a Koppányi aga testamentumát, az Abigélt, a Bob herceget, vagy a Rózsa Sándor, illetve az Ábel a rengetegben című filmeket. A jelenleg az m1-en vetített filmek nagy része a sugárzás után egy héten át megtalálható lesz a tárban. Az újonnan készülő és az MTVA kiadásában DVD-n is megjelenő filmek pedig a forgalmazás megkezdésével egy időben a digitális kábeltévés videotárba is bekerülnek majd.

A közleményben az olvasható, hogy a UPC több mint ezer tévéműsort és több száz mozifilmet, összesen mintegy kétezer órányi videoanyagot tartalmazó videotár szolgáltatása mindegyik digitális kábeltévés szolgáltatáscsomagot megrendelő előfizetőnek automatikusan, külön havidíj nélkül a rendelkezésére áll. A videotár használatával a tévénézők a hagyományos, lineáris műsorfolyamtól elszakadva, kedvük szerinti tartalomból válogathatnak, tetszés szerinti időpontban, és a “kikölcsönzött” műsorokat a távirányítóval megállíthatják, vissza- vagy előretekerhetik, akár egy DVD-t.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Kütyük

Megdöbbentő karácsonyi ajándékok

2020. december 4. péntek
TAG Heuer Monaco

SmartWatch

Új Monaco karórákat mutat be a Tag Heuer

2020. december 1. kedd
Casio G-Shock Dragon Ball Z karóra

SmartWatch

Különleges karácsonyi nyereményjátékot indított a Casio

2020. november 29. vasárnap
XPLORA okosóra

SmartWatch

Mindig karnyújtásnyira, mindig biztonságban:

2020. november 26. csütörtök
Huawei Mate 40 Pro
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin