Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Magyar Televízió összes adása visszakereshető a UPC-nél

Dotkom

A Magyar Televízió összes adása visszakereshető a UPC-nél

A közszolgálati m1 gazdag kínálatú műsortára elérhetővé vált a legnagyobb hazai kábelszolgáltató, a UPC összes digitális televíziós előfizetője számára.

Mostantól a Mazsola és Tádé, az Indul a bakterház és számos más emlékezetes archív mese, tévéműsor és film ugyanúgy tetszés szerint bármikor újra megnézhető a tévében, mint az m1 aktuális hír- és kulturális, vagy éppen sikeres szórakoztató műsorai – olvasható a közleményben. A tájékoztatás szerint a UPC videotár menüjében, az m1 csatorna műsortárában tematikus elrendezésben választhatnak a digitális tévés szolgáltatásra előfizetők a köztévében sugárzott hírek, közéleti, kulturális, gasztronómiai és szórakoztató műsorok, sorozatok, a legújabb és a legrégebbi archív filmek, illetve egykori népszerű meseműsorok között.
Hozzáteszik: az előfizetők az eredeti sugárzást követően ebből a tárból kedvük szerint bármikor, külön díj nélkül megnézhetik Az Este, a Híradó, A Lényeg, az Angi jelenti, az Anno, az Aranymetszés, a Delta, a Kortárs, a Valaki, a Gasztroangyal, a Most,  a Buday, a DTK, a Magyarország, szeretlek!, a Mindenből egy van, a Poén Péntek, a Párizsi helyszínelők és az On the spot adásait.Emellett alacsony díjért elérhetők és 48 órán át akárhányszor megtekinthetők az olyan egykori legendás mesesorozatok epizódjai is, mint a Frakk, a Mazsola és Tádé, a Vackor, a Kukori és Kotkoda, a Rémusz bácsi meséi, a Futrinka utca vagy a Dörmögőék kalandjai – áll a közleményben.

A közlés szerint a régi magyar filmek kedvelői az m1 archívumából megnézhetik például az Indul a bakterházat, a Koppányi aga testamentumát, az Abigélt, a Bob herceget, vagy a Rózsa Sándor, illetve az Ábel a rengetegben című filmeket. A jelenleg az m1-en vetített filmek nagy része a sugárzás után egy héten át megtalálható lesz a tárban. Az újonnan készülő és az MTVA kiadásában DVD-n is megjelenő filmek pedig a forgalmazás megkezdésével egy időben a digitális kábeltévés videotárba is bekerülnek majd.

A közleményben az olvasható, hogy a UPC több mint ezer tévéműsort és több száz mozifilmet, összesen mintegy kétezer órányi videoanyagot tartalmazó videotár szolgáltatása mindegyik digitális kábeltévés szolgáltatáscsomagot megrendelő előfizetőnek automatikusan, külön havidíj nélkül a rendelkezésére áll. A videotár használatával a tévénézők a hagyományos, lineáris műsorfolyamtól elszakadva, kedvük szerinti tartalomból válogathatnak, tetszés szerinti időpontban, és a “kikölcsönzött” műsorokat a távirányítóval megállíthatják, vissza- vagy előretekerhetik, akár egy DVD-t.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés