Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafonos és UPC-s is vagy egyszerre? Mutatjuk a kedvezményeid!

Dotkom

Vodafonos és UPC-s is vagy egyszerre? Mutatjuk a kedvezményeid!

Vodafonos és UPC-s is vagy egyszerre? Mutatjuk a kedvezményeid!

Szeptember elsejétől számos előnyt és kedvezményt élvezhetnek a Vodafone mobil havidíjas előfizetéssel, és legalább egy UPC vezetékes – internet, telefon vagy kábeltelevízió – szolgáltatással is rendelkező ügyfelei.

A szolgáltató természetesen azokra is gondolt, akik csak ezt követően válnak a Vodafone és a UPC közös ügyfelévé.

A Vodafone Magyarország augusztus elsején lett a UPC Magyarország száz százalékos tulajdonosa. A két szolgáltató cégcsoportként működve közösen bővíti gigabit képes szolgáltatásait és fejleszti mobil- és vezetékes hálózatait, hozzájárulva ezáltal Magyarország digitális fejlődéséhez.

A Vodafone és a UPC egy cégcsoporttá válása történelmi pillanat számunkra és ügyfeleink számára is

– mondta Carra Anita, a Vodafone lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese. –

Együtt most még többet adunk ügyfeleinknek, akiknek különböző kedvezményekkel és előnyökkel szeretnénk megköszönni a két cégbe vetett bizalmát, illetve folyamatos új innovációval és fejlesztéssel ösztönözni őket arra, hogy a jövőben is a cégcsoporttól vegyék igénybe mind a mobil, mind pedig a vezetékes szolgáltatásokat.”

Szeptember elsejétől minden olyan ügyfél automatikusan részesül az előnyökből, aki rendelkezik egy Vodafone mobil havidíjas, hangalapú és legalább egy otthoni UPC vezetékes – internet, telefon vagy kábeltelevízió – előfizetéssel, illetve mindkét szolgáltatónál megegyeznek a személyes adatai az előfizetői szerződéseken. Kedvezmény jár azoknak az ügyfeleknek, akik új hűségszerződéssel, vagy hűségidő hosszabbítással lesznek szeptember 1-től mindkét cég előfizetői, és a kedvezményre jogosult Vodafone mobil tarifákat használják.

Az előnyök közé tartozik, hogy a Vodafone Go, RED Live vagy RED Live+ előfizetéssel rendelkező közös ügyfelek a meglévő csomagjukon felül havi 2 GB extra mobil adatkeretet kapnak. A közös ügyfelek számára díjmentessé válnak a hívások a UPC vezetékes hálózatából Vodafone mobil számokra, illetve a Vodafone hálózatából is díjmentes lesz a UPC vezetékes számainak a hívása. A RED Live és RED Live+ előfizetéssel rendelkező közös ügyfelek számára ezen felül elérhetővé válik a gondtalan televíziónézés mobilon, mivel a Horizon GO alkalmazás is bekerül az EU Video Pass-ba, így ezentúl az sem fogyasztja a rendelkezésre álló adatkeretüket.

További kedvezmény, hogy a közös ügyfelek a WiFi pótló opcióval korlátlan mobiladatot élvezhetnek 3 napon át, amennyiben egyedi probléma adódna a vezetékes UPC internetszolgáltatásukkal. A közös ügyfelek, illetve a Vodafone-hoz most csatlakozók számára természetesen továbbra is rendelkezésre áll a Vodafone Family, amellyel a családok már a második SIM-kártyától további havidíj kedvezményeket kapnak.

A nagyvállalati szegmensre vonatkozó változásokról Király István, a Vodafone vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese elmondta:

Az integrációval az üzleti piacon két növekedésben lévő cég egyesül, ennek minden előnyével. Az egyesülő vállalat a nagyvállalati szegmensben még markánsabban tud megjelenni a kibővült szolgáltatási portfolióval, a kisvállalati piacon pedig a Vodafone és a UPC szolgáltatásai kiegészítik egymást. Valós kihívójává válunk a piacvezetőnek, hiszen a távközlési paletta teljes egészével ki tudjuk szolgálni a cégeket ez pedig előnyös lesz a vállalkozások és az egész ország számára.

Az ügyfelek az új ajánlatokról a www.vodafone.hu/vodafoneupcneked, a www.vodafone.hu/vodafoneupc/uzleti és a www.upc.hu/vodafoneupcneked oldalakon tájékozódhatnak.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés