Connect with us

technokrata

A Novell a közösségi csoportmunka felé fordul

Dotkom

A Novell a közösségi csoportmunka felé fordul

iPad-es megjelenést és Skype-ot is támogat a GroupWise 2012 legújabb verziója.

A Novell bejelentette, hogy elérhetővé vált a hatékony csoportmunka-eszközöket tartalmazó Novell GroupWise 2012, amely magasabb szintre emeli a felhasználók munkavégzését és a szervezeten belüli kommunikációs folyamatokat. A Novell GroupWise 2012 legújabb verziója számos olyan funkciót tartalmaz, amely az egész vállalaton belül javítja a produktivitást: többek között továbbfejlesztett webes felületet, webalapú iPad támogatást, illetve integrációt kínál a Novell Vibe és a Skype megoldásokkal.

„A Novell GroupWise 2012 fontos részét képezi vállalatunk előremutató stratégiájának. A piaci trendeket és a felhasználói visszajelzéseket, igényeket figyelembe véve fejlesztettük ki a Novell GroupWise legfrissebb verzióját. Az új megoldás jóval hatékonyabbá teheti a vállalatok, csapatok és egyének munkáját, a közösségi együttműködési eszközöknek köszönhetően” – mondta Hargitai Zsolt, a Novell Magyarország üzletfejlesztési vezetője.

A Novell GroupWise 2012 a közösségi csoportmunka világára is kiterjeszti a biztonságos és megbízható üzenetküldést, ráadásul az egyéni produktivitást is fokozza az integrált Skype jelenlét, az SMS, valamint az egy kattintással elérhető hívás funkció révén.  Az Novell Vibe újításai a már megszokott Novell GroupWise felületbe integrálják a dokumentum- és tartalomkezelést, illetve az üzleti folyamatok automatizálását. A Novell jelentős figyelmet fordított a csoportmunka képességek fejlesztésére, hogy olyan környezetet hozhasson létre, amely a megbízható és elterjedt e-mailt egyesíti a legújabb csapatmunka-eszközökkel, maximalizálva ezzel az információ-megosztást.

A Gartner egy nemrégiben kiadott jelentése szerint „az utóbbi 15 évben a legtöbb szervezet az e-mailtől függ, amely az egyik alapvető elektronikus üzleti kommunikációs formának számít. Azonban egyre inkább elterjednek az egyéb kommunikációs módok, például az azonnali üzenetküldés, a szöveges üzenetek, a wikik, a blogok, a csoportmunka-eszközök és a közösségi hálózatok is, ezért ezeknek a technológiáknak is be kell épülniük a szervezetek teljes elektronikus kommunikációs stratégiájába.”  A Novell GroupWise 2012 használatával a szervezeteknek nem kell választaniuk a jól bevált nagyvállalati e-mail megoldás és az új együttműködési eszközök között, amelyeket a felhasználók szeretnének átemelni a közösségi térből. Ezeket az új generációs képességeket a vállalatok közvetlenül a Novell GroupWise felületébe integrálhatják, amelyet a felhasználóik már ismernek és szeretnek.

A Novell GroupWise 2012 számos továbbfejlesztett mobilitási funkciót tartalmaz. Az átalakított webes elérési felület javítja a felhasználók munkavégzését még akkor is, amikor úton vannak, miközben csökkenti az informatikai részleg feladatait a kliensfelügyelet terén. A megoldás emellett egyéni webes sablonokat is tartalmaz, amelyekkel az iPad felhasználók közvetlenül elérhetik GroupWise postafiókjukat, hogy például üzeneteket, találkozókat, feladatokat tekintsenek meg és hozzanak létre.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin