Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új korszak az online kereskedelemben

Dotkom

Új korszak az online kereskedelemben

Virtuálisan megnyitotta kapuit a Negoma Piactér, mely kulcsszavazása miatt egyedibb, mint eddig bármelyik hasonló oldal.

A legtöbb webáruházban legfeljebb terméktípusokra, azon belül esetleg gyártókra lehet listázni. Ha valaki az igényeinek pontosan megfelelő terméket kíván találni, egyetlen lehetősége, hogy szabad szavas keresőt használ. Ha nem jár gyors sikerrel, akkor nagyon könnyen eláll a vásárlási szándékától, vagy máshol próbál szerencsét.

A Negoma Piactér egyedisége a részletekben rejlik. Minden termék tulajdonsága, tudása rendkívül részletesen van megadva, és ezen paraméterekre – a vásárló által meghatározott logika alapján – könnyedén lehet keresni. Az oldal tartalmát számos webáruház közös felületen való egyesítése adja; angol és magyar nyelven jelenleg több ezer navigációs, kommunikációs, szórakoztató elektronikai, számítástechnikai eszköz, alkatrész, illetve kiegészítő érhető el, de az értékesítők folyamatos csatlakozásának köszönhetően a kínálat hamarosan bővül fototechnikával és DVD filmekkel, így rövid úton Magyarország első számú online piacterévé válhat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés