Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a nagytudású ASUS 3D képernyő

Dotkom

Bemutatkozott a nagytudású ASUS 3D képernyő

Az ASUS bejelentette az nVidia 3D Vision 2 technológia támogatásával rendelkező, VG278H elnevezésű, 27 hüvelykes, 120 Hz-es 3D LED-képernyőjét.

Az eszköz az NVIDIA legfrissebb 3D LightBoost megoldását csatasorba állítva kétszer akkora fényerőt kínál, mint a hagyományos 3D-technológia. A 2 ezredmásodperces (szürkétől szürkéig tartó) válaszidő és a 120 hertzes frissítési frekvencia különlegesen zökkenőmentes 3D-megjelenítést tesz lehetővé. A VG278H ugyanakkor ergonomikus kialakítású, forgatható, dönthető és a magassága is beállítható. A felhasználó számára legkényelmesebb nézőpozíció beállításához beépített, állítható szögű 3D sugárzóval van felszerelve.Kompromisszummentes, elragadó 3D-élmény
A monitor a legújabb nVidia 3D Vision technológiákkal van felszerelve: a 3D LightBoost megduplázza a háromdimenziós kép intenzitását az energiafogyasztás növelése nélkül, miközben az áttervezett aktív záras szemüveg nagyobb lencsékkel és fényhatároló ellenzővel érkezik, hogy kényelmesebbé tegye a kép nézését. A VG278H sokféle szórakoztató tartalom 3D-megjelenítésére módot ad, így webes videofolyamokat, Blu-ray filmeket és több mint 550 népszerű játékot élvezhetnek a felhasználók 3D-ben. A beépített, változtatható szögű 3D sugárzó közvetlenül a szemüvegre is irányítható az optimális jelfogadáshoz, ugyanakkor a három 3D-s infravörös mód (normál / CE kompatibilis / LAN party) segít a környező elektronikai eszközöktől érkező infravörös jelek interferenciájának kiszűrésében.

Ultra-zökkenőmentes lejátszás
A Trace-Free II technológia a 120 Hz-es frissítési arányt és a 2 ezredmásodperces válaszidőt kombinálva megduplázza a másodpercenként megjelenő képkockák számát, ami életteli, elképesztően zökkenőmentes vizuális megjelenítést eredményez. A VG278H az Advanced Dual-side LCD Driving technológiát is alkalmazza, amely az LCD feltöltési időt csökkentve meggátolja a szellemképek és fénylő vonal effektusok megjelenését, és tiszta háromdimenziós képet ad a játék vagy videolejátszás során.
 Sokoldalú alkalmazhatóságA VG278H tervezésénél az ASUS mérnökei elsősorban a felhasználók szempontjaira koncentrálva a Photoshop gamma-beállításaival optimalizálták a képernyőt, megteremtve az ideális színmegjelenítést a hat leggyakoribb szituációhoz (mozi, éjjeli nézet, tájkép, játék, sRGB és normál mód). A szabadon mozgatható állványon a képernyő elforgatható, dönthető és a magassága is beállítható – ahogy a legkényelmesebb nézni. A VG278H a 3D források széles választékát támogatja; a PC-kapcsolatról kétcsatornás DVI-D és D-sub gondoskodik, illetve a HDMI 1.4 csatlakozón keresztül Blu-ray lemezes házimozi-rendszerek és játékkonzolok is csatlakoztathatók az eszközhöz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés