Connect with us

Hirdetés

technokrata

Beck György lemondott

Dotkom

Beck György lemondott

Beck György, a társaság elnök-vezérigazgatója lemond operatív pozíciójáról.

Átalakul a Vodafone Magyarország, Beck György, a társaság elnök-vezérigazgatója lemond operatív pozíciójáról, és csak elnöke lesz a cégnek. Beck György a társaságot öt éve vezeti, és október elejétől válik meg vezérigazgatói székétől. Az elnök a későbbiekben külső kapcsolatok építésével és lobbi-tevékenységgel foglalkozik majd, valamint a hosszú távú stratégiák kialakítása is az ő feladata lesz.

Becket az olasz Diego Massida követi a vezérigazgatói poszton. Diego Massidda jelenleg a Vodafone Csoport és a Vodafone Németország video és connected home (a háztartások televíziós szükségleteit lefedő) üzletágának igazgatója. A magyar cégnél ő irányítja majd operatív vezetőként a működés egészét, és viseli a teljes körű felelősséget a vállalat eredményeiért.

Beck György a váltásról elmondta, a magyar távközlési szektorban és az infokommunikációs piacon egyre élesebb a verseny. Az iparág jövőjéről elmondta, hogy csökkenni fog a telefonálásból és az sms-küldésből származó bevétel, a helyét egyre inkább a fix díjas, adatforgalmon alapuló bevétel veszi át.

Beck György 2007 óta a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. Közreműködésének köszönhetően a Vodafone csoport pénzügyi szolgáltató központját 2007 májusában telepítették Magyarországra, Miskolcra. Szintén az ő irányítása mellett kezdte meg működését a cég Miskolci Regionális Ügyfélszolgálati Központja 2009-ben. Beck 2010 márciusában lett elnöke is a Vodafone Magyarországnak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés