Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új disztribútor- és kiemelt partner menedzser az OKI-nál

Dotkom

Új disztribútor- és kiemelt partner menedzser az OKI-nál

2009 júniusától az OKI hazai leányvállalata Szabó Zsolttal bővült, akinek feladatkörébe tartozik a legnagyobb disztribútorokkal és kiemelt partnerekkel való kapcsolattartás, illetve a partneri kör bővítése és fejlesztése is. A szakember korábban a Samsung Electronics magyarországi vállalatánál értékesítési specialistaként dolgozott, innen érkezett az OKI csapatába.

Szabó Zsolt műszaki menedzserként végzett a Budapesti Műszaki Főiskolán. Pályafutását a MINOR Rendszerház Rt-nél kezdte termékmenedzserként, majd évekig a Trendex Infokommunikációs Zrt. ügyfélmenedzsereként dolgozott. 2008 júniusától a Samsung Electronics Zrt. B2B értékesítési specialistájaként végzett sokrétű feladatot. Az OKI-nál a legnagyobb budapesti és vidéki disztribútorokkal és a kiemelt partnerekkel való kapcsolattartást fogja segíteni.

“A vállalat a válság idején is folyamatosan bővíti viszonteladói hálózatát, ezért elengedhetetlen a partnereinken keresztüli hatékony kiszolgálás és a folyamatos kapcsolattartás. Ebbe kapcsolódott most be Zsolt, aki több éves szakmai tapasztalatát immár nálunk fogja kamatoztatni” – mondta el Érdi-Krausz Gábor, az Oki Systems (Magyarország) Kft. ügyvezető igazgatója. “Az idei létszámbővítéseink mellett új partneroldalunk is hozzájárul ahhoz, hogy még nagyobb figyelmet szentelhessünk partnereinknek és az új interaktív portállal még gördülékenyebbé tettük a kapcsolattartást.” – tette hozzá az OKI hazai ügyvezető igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés