Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tévé, internet új dimenziókban és új területeken

Dotkom

Tévé, internet új dimenziókban és új területeken

A Magyar Telekom új márkája, a T-Home a mai naptól új területeken – Budapest, Debrecen, Miskolc és Pécs egyes részein; lakóparkokban, lakótelepeken – is elérhetővé teszi a nagy fel- és letöltési sávszélességet nyújtó internetcsomagjait valamint HDTV-szolgáltatását. Ráadásul a HDTV T-Home IPTV előfizetés mellé hat hónapig havidíjmentesen kipróbálható.

A T-Home a budapesti Fehérvár Apartmanházban és a Sasad Resort lakóparkban, a debreceni Ispotály lakóparkban, a miskolci Árpád-Kuruc lakótelep en valamint a pécsi Illyés Gyula lakótelepen is elérhetővé teszi az online filmnézést, zene és multimédiás tartalmak villámgyors letöltését – legfeljebb 25 Mbit/s letöltési és 5 Mbit/s feltöltési (4096 kbit/sec és1024 kbit/sec garantált minimális le-, illetve feltöltési) sebességet- biztosító csomagjait.

A rendszeresen internetező, több számítógépet használó és a nagy sebesség mellett jelentős adatforgalmat bonyolító ügyfelek számára igazi megoldást jelentő ajánlatot a T-Home kedvező áron kínálja:  az újonnan telepített területeken elérhető, hagyományos telefonvonal nélküli – ám ingyenes hagszolgáltatással rendelkező – internetkapcsolatot és korlátlan adatforgalmat tartalmazó (DSL Solo Extra) csomag egyéves hűségidő vállalásával akciósan11390 forint havidíjjal igénybe vehető. A szolgáltatáshoz szükséges digitális elosztót és a beszerelés költségét a szolgáltatás díja minden esetben magába foglalja.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés