Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szövetségre lépett a HP és a Microsoft

Dotkom

Szövetségre lépett a HP és a Microsoft

A 2009-es Interop Las Vegas rendezvényen a HP és a Microsoft bejelentették, hogy négy évre szóló globális stratégiai együttműködést kötöttek közös végponttól végpontig tartó egyesített kommunikációs megoldások fejlesztésére.

A Frontline Partnership együttműködés részeként a két vállalat együtt további 180 millió dollárt fektet kutatásfejlesztésbe, szolgáltatásokba, termékfejlesztésbe, illetve közös marketing és értékesítési tevékenységbe.

A jövőben kifejlesztett végponttól végpontig tartó megoldások magukban foglalják majd a szoftvereket, a hardvereket, a hálózati megoldásokat és a szolgáltatások is, amelyek segítségével modernebbé válik a hang-, videó- és szöveges üzenetek küldése, illetve a kiszolgáló eszközök is, így a felhasználók csökkenthetik az üzleti utazásra, a telekommunikációra és az informatikai infrastruktúra működtetésére fordított költségeiket.

A Forrester Research kutatóintézet független jelentése szerint hatalmas ütemben növekszik az igény az egyesített kommunikációs eszközök és megoldások iránt. Az Észak-Amerikában és Európában működő cégek 84 százaléka jelenleg vagy tervezi a bevezetést, vagy már alkalmazza az egységes kommunikációs és együttműködési megoldásokat, s 2015-ig a piacon további 35,9 százalékos növekedés várható.

 “A HP és a Microsoft egyesített kommunikációs és együttműködési megoldásait alkalmazva az ügyfelek azonnal csökkenthetik költségeiket, ezzel párhuzamosan pedig nő a munkavállalók termelékenysége.” – mondta Ann Livermore, a HP Technológiai Szolgáltatások Üzletágért (TSG) felelős alelnöke.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés