Connect with us

Hirdetés

technokrata

Remekel a hazai navigációs cég

Dotkom

Remekel a hazai navigációs cég

A Nav N Go a legjobban fejlődő IT-vállalat Magyarországon.

A magyar szoftverfejlesztő cég immár négy éve szerepel a feltörekvő IT-cégek listáján, melyet a Deloitte piacelemző cég állít össze a kelet-európai régió vállalatainak növekedési adatai alapján. A dinamikus fejlődésért járó “Rising Stars” díjat a Nav N Go ügyvezetője vette át.

A Deloitte piacelemző cég minden évben összeállítja a Technology Fast 50 listát, melybe a közép-európai technológiai vállalatok legjobbjai kerülnek be, az elmúlt ötévi árbevétel-növekedésük alapján. A listán idén a magyar mellett lengyel, cseh, szlovák, román, bolgár, horvát, szerb, litván és észt cégk szerepeltek.

Az öt évnél fiatalabb vállalkozások – köztük a Nav N Go is – egy alkategóriában, a “Rising Stars” mezőnyében versenyeztek, ahol szintén az éves árbevétel alapján állították fel a sorrendet. Ebbe a rangsorba idén a magyar vállalkozások közül egyedül a Nav N Go Kft. került be, az összesített, 10 országos listán a nyolcadik helyet foglalják el. Az elemzők szerint minden esély megvan arra, hogy a 3D-s navigációs szoftvert fejlesztő cég jövőre előkelő helyre kerüljön a Technology Fast 50 fő kategóriájában is.

A “Rising Stars” díjat a szoftverfejlesztő vállalat ügyvezető igazgatója, Vahl Tamás vette át az október 20-án megrendezett budapesti gálán. A “Rising Stars” kategória rangsorában az üzleti szoftvereket gyártó, horvát Multicom végzett az első helyen. A főkategória, a Technology Fast 50 győztese pedig az internetes portálokat üzemeltető, lengyel Netmedia lett, 7210 százalékos növekedésével.

A Technology Fast 50 lista végeredményéből az is kiderült, hogy a szoftverfejlesztés kimagaslóan eredményes ágazat, hiszen a lajstromban szereplő, sikeres cégek több mint fele ezzel foglalkozik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés