Connect with us

technokrata

Régiós igazgatót nevezett ki az SAP

Dotkom

Régiós igazgatót nevezett ki az SAP

Az SAP Hungary Kft. ma bejelentette, hogy munkatársa, Kézdy Gergely régiós channel igazgatóként folytatja munkáját. A szakember korábbi régiós manageri teljesítménye elismeréseként kapta kibővült feladatkörét.

Gergely új pozíciójában az Oroszország és Független Államok Közössége többi országában felel a globális szoftvercég kisvállalati termékének újrapozícionálásért, az értékesítési hálózat kibővítéséért, az SAP Business One vállalatirányítási rendszer piaci növekedéséért.

A 33 éves szakember kinevezése mellett megtartja jelenlegi feladatkörét, azaz irányítja a közép-európai térség (Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország) SAP Business One partnerhálózatát, és felel a szoftvertermék összértékesítéséért, valamint a legjobb iparági gyakorlatok meghatározásáért. A régiós vezető az orosz nyelvű piacokkal együtt a mintegy 100 tagot számláló partnerhálózat teljesítményéért is felelős.

Kézdy Gergely nevéhez fűződik az SAP Business One 2004-es magyarországi, és későbbi régiós piaci bevezetése, a négy országban jelenleg mintegy 1500 ügyfél által használt termék pozícionálása, valamint a csatorna rendszerű értékesítési hálózatok kiépítése, és működtetése a magyar, szlovák, lengyel, és cseh piacokon.

A szakember az SAP-t megelőzően a KFKI ISYS Informatikai Kft. SAP Bevezetési Tanácsadási Üzletágánál tevékenykedett Project Managerként, majd értékesítési vezetőként. A Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki Karán végzett, angolul, németül beszél.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin