Connect with us
Hirdetés

technokrata

Oláh István lesz a Kopint-Datorg Zrt. vezérigazgatója

Dotkom

Oláh István lesz a Kopint-Datorg Zrt. vezérigazgatója

Hétfőtől Oláh István tölti be a Kopint-Datorg Zrt. vezérigazgatói posztját. Mint ismeretes az Elektronikus Kormányzati Gerinchálózatot és a Kormányzati Portált üzemeltető állami tulajdonú részvénytársaság korábbi vezérigazgatója, Krupanics Sándor nem régiben mondott le posztjáról, az Ügyfélkapu február 7-ei rendszerében keletkezett meghibásodás miatt.

Oláh István 2008. augusztus 1-jétől mostanáig az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) informatikai elnökhelyettese volt. Az APEH a megüresedő elnökhelyettesi posztra pályázatot hirdet, s a poszt betöltéséig Mogyorósiné dr. Gábor Hajnalka elnökhelyettes gyakorolja a felügyeleti jogot az APEH SZTADI felett.

Oláh István, mielőtt az APEH elnökhelyettese lett a Pénzügyminisztérium Informatikai Szolgáltató Központjának elnöke volt.  Az APEH megnövekedett, illetve sokrétű feladatainak ellátása következtében szükségessé vált, hogy az informatikai feladatok kiemelt figyelmet kapjanak, ezért a pénzügyminiszter Oláh Istvánt nevezte ki az informatikai elnökhelyettesi posztra, olvasható az APEH weboldalán.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés