Connect with us

technokrata

Nyolc országért felel az APC helyi Country Sales Managere

Dotkom

Nyolc országért felel az APC helyi Country Sales Managere

Az APC by Schneider Electric, az integrált kritikus energiaellátási és hűtési megoldások piacvezető szállítója Hadobás Tibort nevezte ki a vállalat Country Sales Managerévé.

Hadobás Tibor az APC teljes portfóliójának forgalmáért felel, tevékenysége így lefedi mind az egyfázisú, mind pedig a háromfázisú (adatközponti) termékek direkt és disztribútori értékesítésének koordinálását. Country Sales Managerként a dél- kelet-európai régió (Magyarország, Horvátország, Szerbia, Montenegró, Bosznia, Koszovó, Macedónia és Albánia) országaiért felelős. Legfontosabb feladatai közé tartozik az APC hosszú távú stratégiájának és a piaci viszonyoknak leginkább megfelelő értékesítési struktúra kialakítása és működtetése a régió országaiban; forgalmi tervek, piaci előrejelzések készítése valamint néhány kiemelt fontosságú partner és projekt kezelése. Hadobás Tibor közvetlenül riportol Philippe Reveilhac, közép-európai regionális elnökhelyettesnek.

Hadobás Tibor 2001 óta dolgozik az APC-nél. Kezdettől fogva értékesítési feladatokat lát el elsősorban adatközponti területen. 2003 – az InfraStruXure megoldás megjelenése – óta a moduláris adatközponti megoldások a korábbinál is hangsúlyosabb szerepet kapott munkájában. Az APC előtt Tibor mérnök-kereskedőként dolgozott a Schneider Electricnél. Villamosmérnökként végzett a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán, angolul beszél és két gyermek édesapja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin