Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagy bannerek jönnek

Dotkom

Nagy bannerek jönnek

Az eddigieknél nagyobb és látványosabb bannerformátumokat vezetnek be az Online Kiadók Szövetségének tagjai az Egyesült Államokban. A változás oka, hogy az internetes hirdetések többségét jelenleg figyelmen kívül hagyják az olvasók – írja a HWSW.hu.

A harminc legnagyobb amerikai kiadót tömörítő szövetség szerint a ma használatos bannerek nem elég figyelemfelkeltőek és gyakran még azok sem veszik észre a reklámok eme fajtáját, akik nem tiltják le a hirdetések megjelenítését. A kiadók három új formátumban állapodtak meg, melyeket júliustól vezetnének be az amerikai honlapokon.

A “Fixed Panel” a képernyő egész magasságát elfoglalja és scrollozáskor is a képernyőn marad. Az “XXL Box” lapozható lesz és mozgóképeket is láthatunk majd benne, a “Pushdown” pedig a teljes képernyő szélesség elfoglalására törekszik, és 970×418-as méretével lehetősége is van erre. Szakértők szerint az újításnak nem sokáig fognak örülni a hirdetők és kiadók, mivel az agresszívebb, nyomulós reklámok könnyen a felhasználók nemtetszését válthatják ki, ami a böngészőkbe telepíthető reklámtiltó kiegészítők újabb reneszánszát hozhatja majd el – derül ki a HWSW.hu informatikai hírmagazin írásából.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés